Dimecres, 12 Juliol 2017 13:11

Ceina arriba a Lleida i ho celebra al Resquitx de Mollerussa

Escrit per

Els centres British Formació i l'Escola d'Oficis del Pla d'Urgell, han iniciat una nova etapa empresarial, en convertir-se des d'aquest any en part dels centres Ceina Formació.

L'empresa de formació i assessorament empresarial CEINA, amb gairebé 30 anys d'experiència en el sector, té per objectiu que totes les persones que optin per formar-se en diverses àrees, puguin obtenir sempre la certificació corresponent al seu esforç, tant a nivell empresarial com professional.

L'objectiu d'aquesta incorporació és crear un intercanvi de coneixement, reforçar el treball de formació en l'àrea dels oficis a les diferents seus territorials de l'empresa i trobar camins per enfortir el teixit empresarial a través de la formació.

"Una de les notícies importants derivades és l'expansió de l'Escola d'Oficis Industrials cap a altres àrees bàsiques de l'economia catalana", va explicar el director del centre i soci fundador de Ceina, Manel Lòpez i Seuba.

 Per presentar tots aquests objectius i l'equip que dirigirà aquest projecte, el divendres 7 de juliol es va realitzar un esdeveniment amb autoritats, col·laboradors, clients i mitjans de comunicació de Lleida a les instal·lacions de l'espai gastronòmic Resquitx Restaurant (Mollerussa), amb més de 120 assistents. Després de les presentacions i lliurament de reconeixements als seus anteriors impulsors, els convidats van gaudir de la sessió "Combinant formatges i vi", tast dirigit per la sommelier Sònia Farran, amb productes seleccionats de la zona.

Uns gairebé 90 minuts de formació i experimentació de sabors que van sorprendre els assistents, per l'aposta innovadora que representa aquesta activitat. D'aquesta manera Ceina arriba a Lleida i es compromet a oferir formació empresarial i de creixement professional amb certificacions pròpies, d'empreses privades i públiques.

Darrera modificació el Dimecres, 12 Juliol 2017 13:24
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

www.elmercadal.cat

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre