Oficial ®
A només 6 mesos que es celebrin les eleccions municipals, voldria fer anàlisi polític i social de la ciutat de Balaguer, des d’una visió el més optimista possible, com també aclarir la meva posició personal i expressar les meves intencions electorals.  Primer que tot vull deixar molt clar que no tinc cap mena d’aspiració política a curt termini, ni tampoc cap compromís amb cap de les formacions polítiques existents a Balaguer; però que com a ciutadà, al llarg de la meva vida desitjaria impulsar una plataforma cívica, i a més, tinc la convicció que puc ser útil i d’ajuda al nou govern que es formarà aquest 2019 a La Paeria de Balaguer.
Dimarts, 18 Desembre 2018 11:14

Vull un Balaguer com tu! (2ª part)

Escrit per
En aquesta ocasió vull acompanyar en el sentiment a tots els familiars, coneguts, companys, amics, i professionals del món de la comunicació audiovisual i premsa escrita que hem tingut l'oportunitat de conèixer al Josep Maria Solans. Aquests dies hem conegut la trista notícia de la pèrdua d'una persona de gran vàlua o més ben dit; d'una eminència del periodisme comarcal.   Ara que ja no està entre nosaltres, vull fer menció de les principals virtuts d'una persona que va ser molt important per la comarca de la Noguera i que vaig poder començar a conèixer l'any 2005, quan jo vaig iniciar la meva carrera professional, concretament al món de la comunicació.   En Josep Maria era una eminència de la ràdio comarcal, que hi posava moltes ganes als micròfons,  perfeccionista i que a més ho feia per convicció i vocació de servir a la comarca de La Noguera. Segurament molts que llegiu aquest escrit i l'heu conegut coincidireu amb mi que per sobre de tot era una magnífica persona, pacífica, dialogant. Sempre li estaré molt agraït per tot el que va fer per mi, a ell i a l'emissora de ràdio que va crear. Descansi en pau.  
Fa gairebé 58 anys les germanes Mirabal eren assassinades per la dictadura genocida del general Trujillo a la República Dominicana. Pàtria, Minerva i María Teresa van ser segrestades, torturades i assassinades per rebel·lar-se contra un estat genocida i trencar amb els estàndards del rol de les dones.
Dimarts, 20 Novembre 2018 11:24

Vull un Balaguer com tu! (1a part)

Escrit per
Ja no sóc independentista ni tampoc unionista. No sóc d'esquerres, de dretes ni tampoc de centre. Jo no em caso amb ningú i si algun dia ho faig serà per clara vocació de servir a la ciutat com ho he fet fins ara des de l'activisme local i per convicció que sóc una persona útil i capaç de representar bé al poble de la millor forma: amb respecte, optimisme, diàleg, honradesa i honestedat.
Dijous, 15 Novembre 2018 20:25

Parlem sobre educació

Escrit per
Diumenge, 28 Octubre 2018 13:13

Agraïment a la ciutat de Lleida

Escrit per
Aquesta semana farà justament un any que vaig venir a Lleida capital. Tot i que sóc d’arrels balaguerines i m’estimo molt Balaguer i la comarca de La Noguera he de dir amb molt d’orgull  i el cor a la mà que estic molt satisfet i agraït dels recursos que existeixen aquí, en tots els sentits i que de vegades no es valoren prou. He de dir amb el cap ben alt que La Paeria i tots els seus regidors són grans persones sense excloure’n cap ni un. A hores d’ara em sento més lleidatà que balaguerí i per molts motius.
Dijous, 04 Octubre 2018 17:49

Balaguer com tu

Escrit per
Ja no sóc independentista ni tampoc unionista. No sóc d'esquerres, de dretes ni tampoc de centre. Com ja sabeu: abans hi creia però ara ja no. 
Pàgina 1 de 9

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre