SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

El World Pride de Madrid deixarà més de 300 milions d'euros

Segons ha pogut comprovar RTVE, Al World Pride de Madrid  es deixaran al voltant de 300 milions d'euros  durant els deu dies de celebració i també reivindicació en favor dels drets de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals de tot el món.

Madrid va ser triada per unanimitat el 2012 a Boston com a seu de l'Orgull Mundial. Que el World Pride se celebri aquí i aquest any no és casualitat. En 2017 es compleixen  40 anys de la primera manifestació de l'orgull LGTB a Espanya , que va ser a Barcelona, en plena Transició i després de quatre dècades de dictadura i repressió franquista per a aquest col·lectiu .

A més, es compleixen els 30 anys de les primeres celebracions al barri de  Chueca , 20 anys de les primeres  carrosses  a la manifestació i 10 anys de la celebració del  Europride  a Madrid, que serà de nou seu d'aquesta gran festa continental.

El WorldPride Madrid 2017 vol també celebrar que avui per avui i després d'un llarg camí Espanya és un dels països més avançats del món en el seu legislació sobre la igualtat de drets per als homosexuals, transsexuals i bisexuals. La festa a Madrid serà també l'avantsala del  WorldPride de 2019, que tindrà lloc a Nova York , quan es complirà mig segle de l'inici del moviment LGTB

En paraules dels seus organitzadors,  "el llegat de WorldPride Madrid 2017 serà una porta oberta a tothom que mostra una societat multicultural, diversa i tolerant".

 

Darrera modificació el K2_DisPMCESTE_Juny+0200RJunPMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat