SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

La NASA anuncia 'altes probabilitats' de vida extraterrestre fora de la terra

Segons la pàgina de Mediatrends, el portal 20minutos, Entrepreneur, Antena3 Noticias, La Vanguardia i prestigiosos mitjans de comunicació d'arreu del món, ningú pot negar que els extraterrestres existeixen. I menys la NASA. Si fa unes setmanes semblava que la NASA estava a punt d'anunciar vida extraterrestre , ara el Govern dels EUA acaba de publicar una nova oferta de treball per a la NASA que confirmaria l'existència de vida extraterrestre. I és que la NASA està buscant algú que protegeixi el planeta dels marcians . Com llegeixes. La seva missió serà protegir la Terra d'una contaminació extraterrestre (i viceversa)

El nou càrrec, que porta per nom Oficial de Protecció Planetària , consistirà en evitar que els alienígenes portin microbis a la Terra, alhora que també ha d'evitar que els nostres gèrmens s'expandeixin a altres planetes.

Amb un salari anual entre els 124.000 i 187.000 dòlars , el seleccionat serà responsable de l'implementació i supervisió de polítiques de protecció planetària en les missions de vol espacial de la NASA.

La descripció del lloc de treball concreta que el nou càrrec tindrà una posició privilegiada a la Oficina de Seguretat i Missió per a la Prevenció amb Planetària .

Segons ha anunciat Mediatrends, candidats que aspiren al lloc de treball han de tenir formació acadèmica en matemàtiques, ciències físiques o una enginyeria relacionada amb mecànica, dinàmica, electrònica i propietats materials.La NASA té l'obligació d'evitar la contaminació dels planetes externs que explora o visita. Així ho dicta el Tractat de l'Espai Exterior , un document de 1967, que va establir les bases de la legislació que s'havia d'aplicar fora del planeta Terra.

Si voleu saber més: https://www.entrepreneur.com/article/298147

 

 

Darrera modificació el K2_DijPMCESTE_Agost+0200RAgoPMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat