SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

Google desenvoluparà robots periodistes d'intel·ligència artificial

Segons ha confirmat el portal TreceBits Google està desenvolupant nombrosos projectes mitjançant Intel·ligència Artificial (IA) i ara, l'aplicarà sobre el món del periodisme. Ahir es van conèixer les iniciatives periodístiques que la Digital News Initiative de Google finançarà al llarg de l'any i, entre elles, destaca la de la creació d'una "agència de notícies" en què seran robots els que elaborin els continguts.

El projecte aprovat per Google va ser presentat per l'agència The Press Association, del Regne Unit i porta per nom Reporters and Data and Robots (RADAR) , o el que és el mateix, "reporters i dades i robots", bastant definitori.

La intenció de l'agència, tal com es registra a la pàgina web Digital News Initiative , és proveir de notícies de forma constant a llocs web petits, com si fos una agència de notícies que ajudi a cobrir informacions de caràcter local o de molt interès però que per falta de personal a les redaccions es queden fora. Aquí és on entren en joc els robots, que oferiran als mitjans locals els continguts que no arriben a cobrir.

http://www.trecebits.com/2017/07/07/google-financiara-una-agencia-noticias-escritas-robots/

 

Darrera modificació el K2_DisPMCESTE_Juliol+0200RJulPMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat