SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

José Luis Cordeiro ja té club de fans oficial a Facebook

José Luis Cordeiro, Enginyer pel Massachusetts Institute of Technology (MIT), Màster en Administració d'Empreses per INSEAD que s'ha format en Economia Internacional i Política Comparada a la Universitat de Georgetown ja compta amb club de fans oficial. El seu creador ha estat el fundador de El Mercadal, Josep Maria Castells que s'ha mostrat "molt optimista" i ha afegit que "els avenços científics cada cop són més grans per la qual cosa la immortalitat és cada dia més a prop". També ha afirmat que "si tot segueix amb aquest bon ritme podrem arribar a veure la curació de totes les enfermetats, incloses les del cervell", tal i com afirma José Luis Cordeiro.

D'altra banda ha dit que durant aquests anys que falten fins arribar al 2045 "farà falta molt optimisme per creure que tot això és possible", i ha assegurat que El Mercadal apostarà pel futurisme i el transhumanisme.

José Luis Cordeiro a més de les seves activitats com a President emèrit de la World Future Society (Veneçuela) és professor, fundador i investigador de Singularity University, un centre d'estudis creat per la NASA, Google i altres empreses, que es troba al Centre d'Investigacions de la NASA , a Silicon Valley, on s'investiga com resoldre problemes relacionats amb la salut, alimentació, pobresa, educació humana mitjançant la tecnologia. Investigador de l'Institut de Developing Economies (IDE - JETRO) a Tòquio, Cordeiro és a més director de l'Single Global Currency Association (SGCA) i de la Lifeboat Foundation, cofundador de la Internet Society, conseller del Center for Responsible Nanotechnology, membre del Comitè Acadèmic del Centre per a la Divulgació del Coneixement Econòmic i de la World Futures Studies Federation (WFSF), així com assessor de l'Associació Veneçolana d'Executius (AVE) i de diverses companyies i organismes internacionals. Assegura que ho avenços científics faran possibilitaran la immortalitat l'home a partir de 2045.

https://www.facebook.com/groups/447205652317774/

Darrera modificació el K2_DivAMCESTE_Juliol+0200RJulAMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat