SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

Editorial Pagés presenta tres novetats aquest juliol

   
Paradís trencat
Ricard Coll
En Miquel Guasch és un jubilat amb dues sanes aficions: pintar i escriure. La seva serenitat es veurà insospitadament alterada quan, sense esperar-s'ho, es troba amb una antiga col·laboradora de feina, feia temps oblidada. A partir d'aquella trobada, inicialment anodina, es produeixen una successió d'esdeveniments inesperats que converteixen aquells paratges en un malson per la seva existència i acaba, finalment, en un parany per la vida del protagonista.
 
   
Tenien nom
C. Mir, A. Rafael Cots, G. Ramon-Molins
Tenien nom expressa la voluntat de recuperar la memòria de tanta gent anònima perseguida i avaluar l'abast de la por i de la desmobilització que el règim instituí. S'ofereix per primer cop els noms dels més de deu mil lleidatans, residents a les comarques de Lleida, processats en consell de guerra o afectats per alguna de les diligències. S'hi afegeixen els que foren jutjats com a responsables polítics, passaren a l'exili sud-americà o acabaren deportats en algun camp nazi.
 
   
En mi la nit, en tu la llum
Alejandro Llabata
En mi la nit, en tu la llum és bàsicament un poemari d'amor, que brolla de l'experiència personal de l'autor i que s'alimenta de la tradició literària dels poetes valencians, des d'Ausiàs March fins a Vicent Andrés Estellés, entre altres. Aquest poemari amorós parteix de la dialèctica d'un jo i un tu: Un jo que és la nit, la foscor, la imperfecció. Un tu que és la llum, la claredat, el dia, la perfecció.

 

 
ACTIVITATDATALLOCHORA
Almusara 4 agost 2017 Centre Cívic, Prades 19:00 h
Almusara 5 agost 2017 Refugi La Mussara vespre
       
 
    Al suplement Lectura del diari Segre parlen deLa capellana, de Rosa Fabregat  
    A la revista Catalunya Cristiana ressenyenMariquita Tennant, de Lluís Barbé  
   

Jaume C. Pons Alorda parla de Concert d'esferes, de Josep Maria Sala-Valldaura, a la revista digital Núvol

 
       
Darrera modificació el K2_DicPMCESTE_Juliol+0200RJulPMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat