Dissabte, 30 Juliol 2016 18:22

El triptòfan; aminoàcid que ajuda a tenir una excel·lent salut mental

Escrit per

Els comprimits de triptòfan Triptomax van ser introduïts en el mercat espanyol l'any 2013 per l'empresa farmacèutica ESTEVE .

Triptomax és un complement alimentari amb triptòfan que està disponible en farmàcies i parafarmàcies. El desenvolupament d'aquests comprimits respon a una creixent necessitat de la nostra societat moderna: trobar solucions que ajudin a les persones a gestionar èpoques de estrès i decaïment .

Triptomax conté triptòfan, un aminoàcid essencial que el nostre cos utilitza per produir serotonina . Y.. .Què És la serotonina? La serotonina és un neurotransmissor molt important per al nostre organisme i intervé en múltiples funcions, entre les que podríem destacar el seu paper  com a regulador de l'estat d'ànim . Per això, en situacions en les quals hi ha nivells baixos de serotonina podem sentir-nos decaiguts o amb sensació de desànim, estrès i / o apatia. La serotonina també estimula la funció cognitiva, afavorint la capacitat de concentració i un bon rendiment psíquic.

El triptòfan contingut en Triptomax ajuda al nostre cos a produir serotonina, però el seu metabolisme requereix a més l'aportació d'una quantitat adequada de certes vitamines i minerals, a més del triptòfan. Per això Triptomax també conté vitamines del grup B , magnesi i ferro .

Tots els ingredients de Triptomax són nutrients essencials que no són produïts pel propi cos humà, de manera que s'han de subministrar mitjançant la alimentació . A través d'una dieta equilibrada s'obtenen normalment aquests nutrients, però en casos en què no s'adquireixen els nivells óptimos- ja sigui per un dèficit en l'alimentació o bé per factors externs- podem precisar un increment en l'aportació. En aquests casos, Triptomax pot ser elcomplement alimentari idoni.

 

A qui va dirigit?

Triptomax és l'aliat perfecte, principalment, per a  persones que se sentin desmotivades, desanimades, aclaparades, intranquil, ansioses o amb estrès . En moments determinats de la nostra vida pot ser d'ajuda una aportació extra de triptòfan per sentir-nos més vitals i recuperar un estat d'ànim positiu . És aquí on Triptomax entra en joc per ajudar-nos a aconseguir-ho, gràcies als 600 mg de triptòfan i la resta de nutrients que ens aporta amb cada dosi diària.   Triptomax augmenta els nivells de triptòfan i magnesi que  afavoreix un funcionament psicològic adequat . 

 

Com es pren?

Triptomax es presenta en envasos de 30 comprimits per facilitar la seva correcta dosificació.

Preferiblement s'ha de prendre 2 comprimits al dia , un abans de l'esmorzar i un altre abans de dinar o sopar. Aquesta pauta pot seguir-se de forma continuada amb períodes de descans de 4 setmanes cada 3 mesos d'administració.

Triptomax comença a actuar des de la primera presa, encara que els seus efectes es perceben millor a partir de la primera setmana de tractament. Per saber més detalls sobre la composició de Triptomax i la seva posologia, consulti el seu prospecte .

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989.Director i fundador del Mercadal de Balaguer. Sóc community manager, influencer i autor de 5 blocs. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diverses revistes escolars i altres mitjans de comunicació. Compto amb una  trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig conseguir impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme.

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre