Oficial ®
Dimarts, 02 Agost 2016 18:20

El director de l'FBI parla de Seguretat Cibernètica en la trobada de ICCS

Escrit per
Font:FBI Font:FBI

Aquest matí a la Sisena Conferència Anual Internacional sobre Seguretat Cibernètica a la ciutat de Nova York, director James Comey va informar als participants sobre les amenaces informàtiques actuals i d'estratègia en la qual els diversos aspectes de la FBI inclou una estreta col·laboració amb els socis encarregats de fer complir la llei i el sector privat, per fer front de manera eficaç .

Durant l'esdeveniment, co-patrocinat per l'FBI i la Universitat de Fordham, Comey va discutir amenaces significatives cibernètics com ara intrusions nació-estat patrocinat per ordinador, activitats relacionades amb el terrorisme, ransomware, i el hacktivisme. I va enumerar diverses facetes de l'estratègia cibernètica de l'FBI, que, a més d'ajudar a socis estatals i locals siguin més eficaços en la lluita contra la delinqüència cibernètica i l'establiment de relacions més estretes amb la indústria, inclou passos per reclutar i retenir experts en cibernètica de l'Oficina i els esforços per millorar l'atribució dels atacs cibernètics.

Comey també va esmentar la Política Presidencial recentment anunciat la Directiva 41 , que es solidifica el paper de l'FBI com un líder clau de resposta a incidents cibernètics, i ha posat èmfasi en la importància d'una conversa nacional sobre el xifrat i el tema fosc Going .   

La conferència d'aquesta setmana ofereix l'oportunitat perquè els líders dels governs, el sector privat i l'acadèmia per reunir-se i compartir la seva experiència en l'anàlisi de l'amenaça cibernètica, operacions, investigació i aplicació de la llei.  

Darrera modificació el Dimarts, 02 Agost 2016 18:46
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre