Oficial ®
Dimarts, 18 Octubre 2016 13:24

LleidaClown només buscava notorietat

Escrit per

"LleidaClown se despide para siempre. Nuestro objetivo fue desde un principio darle a Lleida un toque de misterio y suspense para los amantes del género a las puertas de Halloween. Ha habido muchas personas que han sabido entrar en el juego mandándonos mensajes de apoyo e intentando imitarnos, otras no lo han hecho, se han dejado llevar por las mentiras y los rumores o simplemente no les ha gustado la idea, y nos han hecho llegar sus opiniones, insultos y amenazas, tal vez fundadas por falsas informaciones que se han dado en los medios, como que asustábamos a la gente y muchas otras mentiras, cuando la verdad es que ninguna persona de Lleida llegó a vernos ningún día ya que como muchos han acertado, teníamos las fotos hechas de hacía varios días. Lo único que hicimos nosotros fue subir una foto diaria acompañada de una frase. A nosotros nos ha servido para darnos cuenta de varias cosas, entre ellas, que no siempre los medios dicen la verdad, que no siempre hay que dejarse llevar por las alarmas sociales, ni por lo que dice o hace la multitud y que las redes sociales ejercen un poder de difusión inmenso.Hasta más ver, Lleida.PD: No me busquéis en el lugar donde ha estado tomada la foto, no me vais a encontrar." Aquestes són les paraules que ha publicat al instagram. Per part nostra no pensem tornar a parlar d'aquest personatge perquè no es mereix ni apareixer a les notícies, tot i que de moment ho ha conseguit, i demanem disculpes als nostres lectors, cosa que ben pocs mitjans s'han atrevit a fer.

Darrera modificació el Dimarts, 18 Octubre 2016 13:46
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre