Oficial ®
Dissabte, 12 Novembre 2016 19:16

Victòria inesperada

Escrit per

La primera entrevista que ha concedit el president electe dels Estats Units, Donald Trump, confirma el seu canvi de discurs de la por. En declaracions a "The Wall Street Journal", Trump diu ara que podria conservar una part de la reforma sanitària impulsada per Obama que ell tant havia criticat en campanya. Assegura que hi ha parts que li agraden, i que les vol mantenir, i això és positiu.

Trump estudia mantenir dos dels pilars de la llei de cobertura sanitària d'Obama, l'Obamacare

    - Prohibir a les asseguradores que puguin denegar la cobertura a persones amb malalties preexistents

    - I permetre que els fills puguin estar en la pòlissa dels pares fins als 26 anys.

 

La conversa amb Hillary Clinton

En una altra entrevista amb la cadena CBS, Trump dóna detalls de la seva conversa amb Hillary Clinton. Diu que valora molt la trucada i que va ser molt amable, i admet que no devia ser fàcil per a ella. Li reconeix el seu caràcter de lluitadora i diu que ha estat una gran rival. Fins i tot, l'endemà va rebre una trucada de Bill Clinton felicitant-lo. 

Mentrestant, la població protesta i demana un món millor

 Aquesta ha estat la tercera nit de protestes contra Trump en diversos punts dels Estats Units amb la finalitat que no acabem en un cercle perillós que faci trontollar el món. A Nova York, les protestes ja van començar a la tarda, i a la nit s'han reproduït en altres llocs, com Miami, a Florida. Precisament, un dels "swing states" que van donar la victòria als republicans ha mobilitzat ara joves que no l'accepten com a president. Els manifestants van arribar a tallar una autopista durant uns moments. A Atlanta o Portland hi ha hagut incidents amb la policia. Es preveu que les protestes continuaran durant el cap de setmana, també en ciutats com Las Vegas, Los Angeles o Chicago.  

 
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre