Oficial ®
Dimarts, 17 Gener 2017 19:19

Les grans multinacionals com Coca-Cola aposten per l'optimisme en les campanyes publicitàries

Escrit per

Aquarius llança la seva nova campanya de comunicació, en la qual fa una crida al gaudir de la vida amb l'eslògan "La beguda dels que ens morim per viure"

 Amb el nou any arriba també la nova campanya d'Aquarius "més viva" que mai, en la qual ens recorda, amb el seu habitual to desenfadat, que "tot el que ens senti bé, ens dóna vida" .

Amb aquesta campanya multicanal, que es llança aquest dimarts 17 de gener , Aquarius pretén naturalitzar la versatilitat de la marca per ser consumida en qualsevol ocasió de consum i per qualsevol persona que tingui una actitud vitalista davant la vida.

L'espot, creat per l'agència McCann, recalca que "a viure, no ens guanya ningú" amb el qual Aquarius posa el focus en els espanyols, en la nostra manera de viure, diferent a la d'altres països, que ens fa únics i de la que ens sentim orgullosos. A més es fa ressò que potser per això, per les nostres ganes de viure, siguem el primer país en donació d'òrgans.

D'aquesta manera, Aquarius aposta per la vitalitat, l'optimisme i les ganes de viure amb una campanya que busca incrementar els moments de consum de la marca.

Aquarius continua recollint èxits

Aquarius es consolida com la quarta marca de begudes refrescants més gran al nostre país. Des del seu llançament, la marca no ha deixat de créixer i ha comptat amb el suport dels consumidors. En 2016 les seves vendes han crescut un 7%.

Com a part del seu compromís amb els espanyols i amb satisfer i avançar-se a les necessitats del mercat, Aquarius ha anat augmentant progressivament la seva gamma de varietats. Actualment, consta de tres varietats diferents: Aquarius (amb gust original i taronja), Aquarius Zero (zero sucres, zero calories, amb gust de original i taronja) i, des de l'any passat ha ampliat la seva gamma amb Aquarius Vivos (baix en calories , en sabors llima-llimona i tropical) i amb una aportació diferencial: és font de Zinc i Vitamina B3, i extracte de baobab. 

Aquest any, Aquarius també està de celebració, ja que la varietat Aquarius Viu ha estat reconeguda com Sabor de l'Any 2017 pels consumidors dins de la categoria de begudes refrescants sense gas, un segell que es lliura anualment després que els productes dins d'una mateixa categoria hagin estat provats per consumidors en laboratoris especialitzats amb tests gustatius a cegues. 

Link nova campanya Aquarius:

Link a Youtube:

Spot 60 ":  http://bit.ly/AQ_NosMorimosPorVivir

Spot 30 ":  http://bit.ly/NosMorimosPorVivir

· Tota la informació sobre la campanya es podrà seguir a les xarxes socials a través del web: www.somosdeaquarius.es

Darrera modificació el Dimarts, 17 Gener 2017 19:42
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre