Oficial ®
Divendres, 20 Gener 2017 16:28

Gràcies Barack Obama!

Escrit per

La comitiva presidencial ha arribat al Capitoli, a les cinc de la tarda, hora d'aquí, a la cerimònia que convertirà a Donald Trump en el 45è president dels Estats Units. Trump i Obama han compartit la limusina per arribar al Capitoli, a la tribuna presidencial, on se celebrarà l'acte. La cerimònia d'investidura es farà sota la pluja, un acte que tancarà una pàgina sense precedents de la història del país -la de Barack Obama, el primer president negre nord-americà— i n'obrirà una altra plena d'interrogants.

El primer que s'ha fet ha estat presentar els convidats il·lustres entre els que hi ha els expresidents George W. Bush i Bill Clinton, junt a les seves dones Laura i Hillary, que va ser la rival de Trump a les eleccions del 8 de novembre i va ser derrotada.Trump, un magnat immobiliari de 70 anys sense cap experiència política ni militar, assumirà la presidència de la primera potència mundial sota la mirada inquieta dels seus aliats internacionals. Milers d'assistents, unes 900.000 persones, s'han concentrat al capitoli amb molta expectativa per escoltar el discurs deTrump on ha d'explicar les grans línies de la seva futura política.

Trump farà el primer discurs amb la popularitat més baixa d'un president de les darreres dècades. En els actes previs, el successor de Barack Obama ha reiterat la seva crida a fer una Amèrica gran i unida.Al seu primer tuit del dia, Trump ha dit als seus seguidors: "El moviment continua, comença la feina".

It all begins today! I will see you at 11:00 A.M. for the swearing-in. THE MOVEMENT CONTINUES - THE WORK BEGINS!

 


Tot i el compromís de ser el president de tots, l'arribada de Donald Trump a la Casa Blanca ha desfermat una onada inèdita de rebuig. La capital nord-americana ja fa hores que bull de protestes, un preludi de les manifestacions massives de tot tipus que s'hi esperen. Protestes que també s'estendran a diverses capitals i ciutats d'arreu del món.

Darrera modificació el Divendres, 20 Gener 2017 16:34
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre