Oficial ®
Dissabte, 21 Gener 2017 09:42

Donald Trump no agrada a les dones

Escrit per

Donald Trump ha començat el seu discurs de presa de possessió agraint a Barack i Michelle Obama l'ajuda durant la transició. "Han estat magnífics", ha dit.

Tot el discurs del nou president dels Estats Units ha anat en la línia de la seva campanya, amb dos missatges clars. Per una banda, el poble torna a  governar. Per l'altra, els Estats Units primer: "America first".

Trump ha ressaltat la unitat del poble americà "en un gran esforç nacional per reconstruir el nostre país."

"Tots junts determinarem el rumb d'Amèrica en els pròxims anys." Per Trump, el significat especial de la cerimònia d'aquest divendres és que "estem traslladant el poder de Washington a vosaltres, la gent".

Trump ha criticat l'establishment polític de la capital nord-americana: "Durant massa temps, un petit grup ha aprofitat les recompenses del govern i el poble n'ha patit els costos. Cal recordar que el mateix president ha protagonitzat burles cap a tota mena de col·lectius minoritaris com ara discapacitats mentals i físics, dones,persones de pell fosca... 

Avui fem un breu recull de les burles i discriminacions del magnat i president Donald Trump cap a les dones.

frases

La frase la diu en l'any 1990. Aquí ja Trump demostrava quines eren les seves impressions de les dones. Durant una entrevista amb la revista Vanity Fair , el magnat ha assegurat que les dones no han de tenir objectes que puguin convertir en diners. Per aquest motiu ha assegurat que "mai" li compraria a Ivana (la que va ser primera esposa) joies decents o obres d'art ".

frase 02:00

Aquesta frase apareix en el seu llibre Trump 101 , que publica l'any 2006, i on va escriure: "La bellesa i l'elegància, ja sigui en una dona, un edifici o una obra d'art només és una cosa superficial o alguna cosa bonic que veure" .

frases trump

Al maig de 2013 Trump va escriure al seu compte de Twitter: "De 6.000 assetjaments sexuals no reportats en les forces armades, només 238 han estat sancionades. Quina altra cosa esperaven, si van barrejar els homes amb les dones, genis?".

tr

"The Apprentice" és un reality d'empresaris als EUA que ell mateix protagonitzava. Doncs bé, Trump considera que no és sorprenent que les victòries de les dones en el programa, en termes generals, "es degui al fet que tenen bona aparença".

trump

La següent "joia" sobre les dones la deixa a la revista Esquire , l'any 1991: "Ja saps, és igual el que els mitjans escriguin mentre tinguis al teu costat un" darrere 'jove i bonic ".

frases

"Si som políticament correctes, podríem dir que el look no importa. Però l'aparença òbviament és important", va assegurar al programa "Last Week Tonight" i ha afegit dirigint-se a la presentadora: "Com si tu no tinguessis aquest treball per ser bella" .

llet

Era l'any 2011 i una advocada que s'enfrontava a Trump durant un judici va demanar un recés per poder donar llet el seu nadó. Llavors, el magnat reacció d'una manera ... inesperada: es va aixecar, es va posar completament vermell i mentre l'assenyalava li va dir: "Ets repugnant, ets repugnant". I va sortir corrent.

matrimoni

En el seu llibre "L'art de tornar", publicat l'any 1997, Trump va escriure: "Des del principi has de deixar-li clar a les dones què els quedarà si les coses surten malament. Hi ha 3 tipus de dones. La primera és la que si realment estima el seu marit, es nega a signar l'acord per un tema de principis. La segona és la que té tot calculat i vol treure profit de l'idiota amb el que està casada. La tercera és la que ho accepta perquè prefereix donar un cop ràpid i quedar-se amb el que li ofereixen ".

dtrump

També en el llibre "L'art de tornar", Trump va assegurar que la persona que va definir a les dones com el "sexe dèbil" o "era idiota o estava fent broma". "He vist a les dones manipular a un home només movent els seus ulls ... o una altra part del cos".

clintontrump

Trump sol jugar la basa de criticar els Clinton. Mitjançant el seu compte de Twitter ha assegurat que si Hillary no pot satisfer al seu marit, "com pretén satisfer als Estats Units?".

jolie

"Angelina Jolie ha sortit amb tantes persones diferents que fa que jo sembli un principiant. Per això no em sembla atractiva ", va assegurar durant una entrevista amb Larry King en l'any 2006.

dona

Segons Trump, Bette Midler (actriu i presentadora de TV dels EUA) és tan lletja que és "ofensiva". El millor de tot és que assegura que ho és tant, que no ho diu perquè vol ser "políticament correcte".

Odonell

La presentadora Rosie O'Donell sol ser blanc de les crítiques de Trump. Durant el debat republicà d'aquest mes d'agost la va qualificar d ' "animal repugnant".

pel·lícules

En el llibre "Nació Trump: L'Art de Ser Donald", el magnat va declarar que un dels moments del cinema que més l'emociona és quan en Pulp Fiction un dels personatges obliga a un altre a callar la seva dona a punta de pistola.

periodista

Trump també insulta a través d'articles i no porta molt bé les crítiques. Segons una reportera de The New York Times , quan va escriure una columna en què va qualificar l'empresari com un "mil·lenari amb problemes financers", ell li va tornar una còpia de l'article amb la seva cara marcada i la frase "cara de gos".

Nostrum

Com en el cas anterior, com la cantant va decidir no donar-li suport, l'empresari va escriure al seu compte de Twitter: "Car hauria de passar més temps preocupant-se de la seva família i la seva agonitzant carrera".

diners

Quan li van demanar que es definís a si mateix, Trump va dir que era "un home que té clar el que vol i fa el que sigui per obtenir-lo sense cap tipus de límits. Les dones troben que aquest poder que tinc és tan excitant com els meus diners ".

dones

Al documental "Com Tornar-Ric", publicat el 2004, Trump va assegurar que totes les participants de l'espai havien coquetejat amb ell "conscient o inconscientment". "És una cosa que podia esperar-se", ha sentenciat.

 

Darrera modificació el Dissabte, 21 Gener 2017 10:42
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre