Oficial ®
Dissabte, 24 Juny 2017 18:11

El World Pride de Madrid deixarà més de 300 milions d'euros

Escrit per

Segons ha pogut comprovar RTVE, Al World Pride de Madrid  es deixaran al voltant de 300 milions d'euros  durant els deu dies de celebració i també reivindicació en favor dels drets de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals de tot el món.

Madrid va ser triada per unanimitat el 2012 a Boston com a seu de l'Orgull Mundial. Que el World Pride se celebri aquí i aquest any no és casualitat. En 2017 es compleixen  40 anys de la primera manifestació de l'orgull LGTB a Espanya , que va ser a Barcelona, en plena Transició i després de quatre dècades de dictadura i repressió franquista per a aquest col·lectiu .

A més, es compleixen els 30 anys de les primeres celebracions al barri de  Chueca , 20 anys de les primeres  carrosses  a la manifestació i 10 anys de la celebració del  Europride  a Madrid, que serà de nou seu d'aquesta gran festa continental.

El WorldPride Madrid 2017 vol també celebrar que avui per avui i després d'un llarg camí Espanya és un dels països més avançats del món en el seu legislació sobre la igualtat de drets per als homosexuals, transsexuals i bisexuals. La festa a Madrid serà també l'avantsala del  WorldPride de 2019, que tindrà lloc a Nova York , quan es complirà mig segle de l'inici del moviment LGTB

En paraules dels seus organitzadors,  "el llegat de WorldPride Madrid 2017 serà una porta oberta a tothom que mostra una societat multicultural, diversa i tolerant".

 

Darrera modificació el Dissabte, 24 Juny 2017 18:33
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre