Oficial ®
Divendres, 14 Juliol 2017 06:29

José Luis Cordeiro ja té club de fans oficial a Facebook

Escrit per

José Luis Cordeiro, Enginyer pel Massachusetts Institute of Technology (MIT), Màster en Administració d'Empreses per INSEAD que s'ha format en Economia Internacional i Política Comparada a la Universitat de Georgetown ja compta amb club de fans oficial. El seu creador ha estat el fundador de El Mercadal, Josep Maria Castells que s'ha mostrat "molt optimista" i ha afegit que "els avenços científics cada cop són més grans per la qual cosa la immortalitat és cada dia més a prop". També ha afirmat que "si tot segueix amb aquest bon ritme podrem arribar a veure la curació de totes les enfermetats, incloses les del cervell", tal i com afirma José Luis Cordeiro.

D'altra banda ha dit que durant aquests anys que falten fins arribar al 2045 "farà falta molt optimisme per creure que tot això és possible", i ha assegurat que El Mercadal apostarà pel futurisme i el transhumanisme.

José Luis Cordeiro a més de les seves activitats com a President emèrit de la World Future Society (Veneçuela) és professor, fundador i investigador de Singularity University, un centre d'estudis creat per la NASA, Google i altres empreses, que es troba al Centre d'Investigacions de la NASA , a Silicon Valley, on s'investiga com resoldre problemes relacionats amb la salut, alimentació, pobresa, educació humana mitjançant la tecnologia. Investigador de l'Institut de Developing Economies (IDE - JETRO) a Tòquio, Cordeiro és a més director de l'Single Global Currency Association (SGCA) i de la Lifeboat Foundation, cofundador de la Internet Society, conseller del Center for Responsible Nanotechnology, membre del Comitè Acadèmic del Centre per a la Divulgació del Coneixement Econòmic i de la World Futures Studies Federation (WFSF), així com assessor de l'Associació Veneçolana d'Executius (AVE) i de diverses companyies i organismes internacionals. Assegura que ho avenços científics faran possibilitaran la immortalitat l'home a partir de 2045.

https://www.facebook.com/groups/447205652317774/

Darrera modificació el Divendres, 14 Juliol 2017 06:51
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre