Oficial ®
Dijous, 03 Agost 2017 13:57

La NASA anuncia 'altes probabilitats' de vida extraterrestre fora de la terra

Escrit per

Segons la pàgina de Mediatrends, el portal 20minutos, Entrepreneur, Antena3 Noticias, La Vanguardia i prestigiosos mitjans de comunicació d'arreu del món, ningú pot negar que els extraterrestres existeixen. I menys la NASA. Si fa unes setmanes semblava que la NASA estava a punt d'anunciar vida extraterrestre , ara el Govern dels EUA acaba de publicar una nova oferta de treball per a la NASA que confirmaria l'existència de vida extraterrestre. I és que la NASA està buscant algú que protegeixi el planeta dels marcians . Com llegeixes. La seva missió serà protegir la Terra d'una contaminació extraterrestre (i viceversa)

El nou càrrec, que porta per nom Oficial de Protecció Planetària , consistirà en evitar que els alienígenes portin microbis a la Terra, alhora que també ha d'evitar que els nostres gèrmens s'expandeixin a altres planetes.

Amb un salari anual entre els 124.000 i 187.000 dòlars , el seleccionat serà responsable de l'implementació i supervisió de polítiques de protecció planetària en les missions de vol espacial de la NASA.

La descripció del lloc de treball concreta que el nou càrrec tindrà una posició privilegiada a la Oficina de Seguretat i Missió per a la Prevenció amb Planetària .

Segons ha anunciat Mediatrends, candidats que aspiren al lloc de treball han de tenir formació acadèmica en matemàtiques, ciències físiques o una enginyeria relacionada amb mecànica, dinàmica, electrònica i propietats materials.La NASA té l'obligació d'evitar la contaminació dels planetes externs que explora o visita. Així ho dicta el Tractat de l'Espai Exterior , un document de 1967, que va establir les bases de la legislació que s'havia d'aplicar fora del planeta Terra.

Si voleu saber més: https://www.entrepreneur.com/article/298147

 

 

Darrera modificació el Dijous, 03 Agost 2017 15:07
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre