Oficial ®
Dijous, 29 Novembre 2018 20:11

Javiera Menares: la modelo latinoamericana que más triunfa en Europa Destacats

Escrit per

Javiera Menares es modelo, conductora de radio, televisión y actriz, nacida en argentina y radicada en Chile, durante los años 2016 y 2017 su carrera tomo un gran salto en la semana de la moda en Francia, en el Tiffany´s Fashion Week de París, evento que reúne a modelos y diseñadores de todo el mundo.

Destacando entre sus pares por su desplante, figura y personalidad, Javiera ha logrado consolidar una carrera en el mundo de la moda. Se hizo conocida como modelo de la “Movida del Festival” durante dos años seguidos, programa de televisión de Canal 13 durante el Festival de Viña del Mar y gracias a que en paralelo es profesora de maquillaje y peluquería, es parte de diversos espacios de tendencia y moda en televisión abierta, como el programa “Conectados” de TVN y el programa matinal “Sabores” del Canal Zona Latina, estos han sido algunos de los espacios donde Javiera se ha destacado como una de las figuras femeninas con más futuro dentro del medio, manteniendo un perfil ligado a la moda y al espectáculo.

Javiera este año nuevamente destaco en la pasarelas europeas, en el Tiffany´s Red Carpet Week Cannes, desfilando para diseñadores internacionales, cerró el desfile de Hoang Hai, Diseñador de la actual Miss Universo. Su paso por el Festival de Cannes ha cautivado las miradas de todos, incluso Gary Oldman, el actor que recientemente fue ganador del Oscar, felicitó a Javiera por su presentación en el Fashion Show.

 

Hace unos días Javiera fue parte del Tiffany´s Fashion Week Nueva York, en el marco de la semana de la moda de la ciudad norte americana y próximamente sera parte también de distintos desfiles en Milán, París, Buenos Aires y Santiago de Chile.

Darrera modificació el Dijous, 29 Novembre 2018 20:24
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre