SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

El govern central espanyol anuncia una ajuda econòmica de 430 euros per a tots els 'ninis'

La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, ha anunciat aquest dijous una ajuda directa de 430 euros mensuals per a joves espanyols que no estudien ni treballen.

"La setmana que ve, en el marc del diàleg social, presentaré als interlocutors socials una ajuda directa de 430 euros per a joves que estan en garantia juvenil, que no treballen ni estudien, i que a través d'un contracte de formació i aprenentatge poden fer les dues coses ", ha anunciat en el marc de la reunió de ministres d'Ocupació de la UE a Luxemburg.

La ministra ha assenyalat que es tracta d'una mesura "molt potent" que "facilitarà la integració dels joves en el mercat de treball a través de la formació". "Aconseguirem seguir donant oportunitats a aquests joves", ha expressat.

Báñez ha afirmat que en l'actualitat hi ha 608.000 joves inscrits en el sistema de garantia juvenil, dels quals 206.000 tenen ja un contracte. "El nostre desig és que puguin seguir incorporant-se al mercat de treball aquests joves que encara no tenen aquesta oportunitat", ha destacat.

A més, la ministra ha assegurat que la mesura, un cop dissenyada "completament", es podria posar en marxa "com més aviat" perquè els pressupostos d'aquest any compten amb 500 milions "per posar en marxa com més aviat aquesta mesura".

Darrera modificació el K2_DijPMCESTE_Juny+0200RJunPMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat