SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

Per una nova Catalunya optimista: transparents com l'aigua

  • Escrit per JOSEP MARIA CASTELLS. DIRECTOR D'ELMERCADAL.CAT
  • Publicat a Política

M'agradaria expressar altre cop la meva opinió sobre l'article publicat ahir i que va causar una decepció a gent que ens segueix i que es pensen que som socialistes o podemites. El procés crec que s'està desinflant, i ho constaten els baròmetres del CEO però hem de ser molt optimistes perquè aquest procés ni que fracassi haurà servit per a moltes coses, i sobretot per una: demostrar que Catalunya és una nació sobirana.

La gent que ara critica Ros és la que es va oposar a la posada en marxa d'un parc temàtic a Lleida dedicada als barrufets. Una llàstima, la veritat.

A banda d'això volia deixar clar és que ser optimista no vol dir ser independentista ni unionista, ni pro-pacte fiscal.

Ser optimista és lluitar per assolir unes millores i metes a la societat i en aquest cas crec que ho estem fent i molt bé. I nosaltres lluitarem tant si som independents com si no. I informarem de forma transparent com sempre hem fet explicant el que passa a Catalunya en temps real. Som universalistes i aspirem i volem una societat global i democràtica que aposti per al diàleg. I en aquest cas si la meva opinió no ha quedat clara us la dic: si es fa el referèndum aniré a votar. 
Per acabar m'agradaria expressar molta sort a l'equip de Puigdemont, que de fet li he fet molt suport a les xarxes socials, tot i que el dia d'avui tinc els meus dubtes que s'acabi produint el que ells prometen fer. I en el cas que el 2-O m'entreguin el carnet català o declarin la independència al balcó doncs estaré molt orgullós perquè jo he apostat per aquest procés. Som i serem transparents com l'aigua. 

Darrera modificació el K2_DimPMCESTE_Juliol+0200RJulPMCEST_0C1