SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

El PDeCAT reclama que l’equip de govern compleixi l’acord de fa dos mesos per fer millores a Llívia

El grup municipal del PDeCAT reclama que l’equip de govern actuï per donar compliment a la proposta de resolució que preveu l’arranjament del camp de futbol i les instal·lacions veïnals de Llívia, aprovada en comissió el passat mes de maig. La proposta, presentada pel grup demòcrata, va ser acceptada per unanimitat a la Comissió Informativa de polítiques de la gestió i promoció de la ciutat i la sostenibilitat del mes de maig, però els veïns denuncien que a dia d’avui encara no s’ha fet cap actuació ni han rebut cap comunicació per part de la Paeria sobre quan es pensen emprendre els treballs.

En concret, la proposta de resolució instava a reparar el terreny de joc del camp de futbol municipal perquè quedés en perfectes condicions per a la pràctica esportiva, però també a revisar l’estructura de la construcció de l’edifici que acull els vestidors i el centre cívic de Llívia, que presenta esquerdes i humitats. El grup ha insistit en la comissió d’aquest juliol amb una pregunta per escrit on es demana per la data prevista d’inici i finalització de les obres i per l’estat d’execució actual dels treballs necessaris per fer-ho efectiu.

El portaveu del grup municipal, Paco Cerdà, recorda que “fa temps que vam arribar al compromís d’arranjar tots els desperfectes que tenen a Llívia. Els veïns demanen quan es farà i nosaltres reclamem que això sigui el més aviat possible”. Per Cerdà, “l’estat de les instal·lacions i del barri deixa molt que desitjar” i reclama “una resposta per part de la Paeria el més aviat possible”. Els veïns es plantegen emprendre mesures de pressió després de l’estiu si l’ajuntament continua incomplint.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat