SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

Villegas: 'No és creïble que el director d'una campanya electoral no conegui els grans nombres del pressupost'

El secretari general de Ciutadans (Cs), José Manuel Villegas, ha advertit que "no és creïble que el director d'una campanya electoral no conegui els grans nombres del pressupost", en referència a la declaració del president del Govern davant l'Audiència Nacional per el 'cas Gürtel'. "Rajoy no es recordava de res o no era la seva responsabilitat", ha criticat el número dos del partit liberal. 

"Ja veurem si Rajoy ha de tornar a passar pels jutjats en altres peces sobre corrupció i en quina condició", ha dit Villegas en roda de premsa al Congrés, i ha qualificat com "lamentable" per al país que un president del Govern hagi de comparèixer davant la justícia com a testimoni. Pel número dos del partit taronja, "aquesta situació fa més necessària que mai la comissió d'investigació que Ciutadans va exigir al PP abans de seure a parlar sobre la investidura". 

Villegas ha explicat que la possible responsabilitat política de Rajoy "s'ha de dilucidar en la comissió d'investigació perquè les preguntes es dirigeixen directament al compareixent i té l'obligació de dir la veritat". Segons el número dos de Cs, aquesta declaració davant l'Audiència Nacional "no s'hagués produït si el PP s'hagués regenerat i renovat la seva cúpula". 

Darrera modificació el K2_DicPMCESTE_Juliol+0200RJulPMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat