SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

Peris es reuneix amb la nova Associació d’Empresaris del Centre Històric

L’alcalde accidental, Rafael Peris, ha mantingut aquest dimarts una reunió de treball amb la nova Associació d'Empresaris del Centre Històric per conèixer de primera mà els projectes d'aquesta nova entitat del barri que ha iniciat la seva activitat amb l’adhesió d’uns 25 socis que regenten diferents activitats al Centre Històric com ara comerç, restauració, disseny gràfic, consultories, entre altres.

Des del mes de maig el barri compta amb l’Associació d’Empresaris del Centre Històric de Lleida que fins ara les activitats econòmiques es trobaven representades en el si de l’Associació de Veïns i Comerciants del Centre Històric. La Junta Directiva està encapçala per Oscar Mur (Bar Gilda) com a president; secretari, Dídac París (Pintures Sant Martí); tresorer, Gerard París (Pintures Sant Martí), i 9 vocals.

Peris ha posat de relleu “la contribució de l’Associació de forma activa a les polítiques de dinamització del barri" i ha valorat de forma molt positiva el "perfil jove dels integrants de l'associació així com el seu esperit emprenedor, actiu, amb iniciativa i il·lusió". En aquest sentit, l’alcalde accidental els ha transmès el suport de l’Ajuntament de Lleida i els ha explicat els projectes que té en marxa l’equip de govern al Centre Històric així com el programa d’ajuts per a projectes d’emprenedoria.

Els objectius de l’Associació són la dinamització econòmica i comercial del Centre Històric, la representació del col·lectiu d’associats davant qualsevol institució, empresa i/o entitat pública i/o privada, el foment de col·laboracions i cooperacions entre els seus associats, realització d’accions comunes de promoció i dinamització comercial i empresarial.... Entre les accions que l’associació té previst realitzar a curt termini es troben; campanya de captació d’associats, realització d’una web, senyalització dels establiments i empreses associades, realització de campanyes on-line i offline.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat