SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

UPYD exigeix la dimissió immediata de Joaquim Forn per “segregar” a les víctimes de l'atemptat de Barcelona

El Portaveu Nacional de Unión Progreso y Democracia (UPYD), Cristiano Brown, ha exigit la dimissió immediata del Conseller d'Interior de Catalunya per “segregar a les víctimes espanyoles” en “catalanes” i “espanyoles”. Per a Brown, això és “una mostra més del que és el nacionalisme i en aquest cas, del que són els separatistes; una ideologia insaciable i que intenta treure rèdit polític i mediàtic fins a de la tragèdia”.

Per al líder de UPYD, aquest tipus de declaracions i comportaments per part d'un dirigent polític, després d'haver ocorregut una tragèdia com l'atemptat terrorista que ha assolat a tota Espanya, són una “profunda falta de sensibilitat que no es pot consentir en un representant polític”. Tal com afirma Brown, “les víctimes són totes víctimes i segregar-les, és alguna cosa que no es pot tolerar”.

Segons manifesten des de Unión Progreso y Democracia (UPYD), “en moments com a aquest, quan hi ha fanàtics que pretenen atemptar contra la nostra democràcia i les nostres llibertats, tots hem d'estar units, malgrat les diferències polítiques o ideològiques que puguem tenir entre els partits polítics”. Per al Portaveu Nacional de UPYD, aquest tipus de comportaments “no tenen justificació alguna, ni tan sols per sadollar les ànsies separatistes del Govern de Catalunya”.

Cristiano Brown ha conclòs demanant “respecte” i “decoro al seu càrrec i a la trista situació” al Conseller d'Interior de Catalunya i instant al Govern de Carles Puigdemont al fet que “li demani la dimissió a Joaquim Forn si aquest no la presenta. Per decència política i personal i per les víctimes i tots els ciutadans que romanem consternats per la barbàrie succeïda a Barcelona i Cambrils”.

Darrera modificació el K2_DiuPMCESTE_Agost+0200RAgoPMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat