SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

García Albiol a Puigdemont: “Feu-vos un favor a vostè i al conjunt de catalans, marxi i convoqui eleccions autonòmiques”

El president del Partit Popular Català, Xavier García Albiol, li ha demanat avui al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que “faci un favor a vostè i al conjunt de catalans, marxi ja i convoqui eleccions autonòmiques”. Durant la sessió de control celebrada al ple del Parlament, García Albiol ha reaccionat així a la “sorprenent i preocupant” reacció de Puigdemont a l’informe del departament de Junqueras que reconeix manipulacions de contractes d’obra pública durant el mandat d’Artur Mas a favor de convergència.

García Albiol ha detallat que aquests contractes tenen un valor de 500 milions d’euros i ha posat en valor que “no ho diu Partit Popular, ho diu el vicepresident del Govern de la Generalitat, ho diu Junqueras”. “500 milions d’euros que anaven presumptament a les arques de Convergència mentre a Catalunya es retallava en educació i sanitat”, ha denunciat. En aquest punt ha preguntat a Puigdemont si coneixia l’existència d’aquest informe i “com entén que aquesta informació no es posés immediatament en mans d’un jutjat i es posés la corresponent denúncia”.

Davant la resposta del president, el dirigent popular ha constatat que “igual que la immensa majoria de l’opinió pública hem pogut veure que es recull de manera explícita que per part del govern de Mas es manipulaven contractes d’obra pública”. “És preocupant que coneixent la informació que es recull en l’informe, coneixent que es cometien aquestes irregularitats, vostè no actués”, ha assenyalat. Així, ha evidenciat l’actitud del vicepresident davant la mateixa situació, “jo ja entenc que Junqueras tenia clara voluntat d’amagar l’informe per treure la informació durant la campanya electoral i acabar de destrossar a Convergència”.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat