EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 30 Març 2016 11:17

Ciutadans (C’s) aposta per millorar les condicions de les tarifes dels serveis Avant

Escrit per EL MERCADAL
Valorar aquest article
(0 vots)

Barcelona, dimecres 30 de març del 2016. “A Ciutadans apostem per millorar les condicions de les tarifes dels serveis Avant perquè s'adaptin a les necessitats dels ciutadans”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (C’s), Marina Bravo, després d'instar a la Generalitat a negociar amb el Govern d'Espanya la inclusió d'aquest servei: “La primera mesura seria permetre, sense cost extra per als usuaris de Avant, el transbord a la xarxa de Rodalies”.

Durant la seva intervenció en la comissió de Territori del Parlament, Bravo ha explicat que aquest servei “connecta les quatre províncies catalanes i la ciutat de Figueres” i creu que “integrar el servei de Rodalies permetria aprofitar al màxim la xarxa ferroviària existent i avançar cap a un sistema integrat de tots els serveis de transport públic”. “Els usuaris de l'AVE ja tenen inclòs al preu del seu bitllet aquest servei durant les tres hores posteriors o anteriors”, ha recordat.


Sobre la Proposta de Resolució de Ciutadans per millorar els abonaments i descomptes del servei ferroviari Avant, la diputada de C’s ha proposat “adaptar els abonaments a les distàncies recorregudes o als temps de trajecte, ampliant la durada dels mateixos en connexions com la de Lleida-Barcelona”.A més, ha lamentat que “els períodes de validesa són tan limitats que no surten a compte a usuaris freqüents que viatgen 3 o 4 vegades per setmana” pel que la majoria dels ciutadans “opten per altres mitjans de transport com el cotxe”. I ha defensat que s'ampliï “la tarifa reduïda en el transport públic per a menors des dels 14 als 16 anys”.

Llegir 5819 vegades

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER