DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dissabte, 11 Juny 2016 11:49

Lafuente: “Convergència hauria de tornar al catalanisme real, seré i del sentit comú, que ara representem en exclusiva els socialistes”

Escrit per
Foto:Josep Maria Castells Foto:Josep Maria Castells

La candidata del PSC per Lleida al Congrés, Mònica Lafuente, ha afirmat avui que “aconsellem a Convergència que deixin un full de ruta que ja s’ha perdut i que tornin al catalanisme real, seré i del sentit comú; un catalanisme que representem només els socialistes”.
Lafuente, que ha portat avui les propostes socialistes del canvi al mercat de Balaguer, ha posat de relleu que “Convergència ha de governar i arreglar el desgavell al que estem assistint i patint avui a Catalunya; ens estranya molt que se sorprenguin ara amb les decisions de la CUP” i ha afegit que “el que necessiten els ciutadans i ciutadanes són governants fiables, que garanteixin l’estabilitat política”.
La candidata socialista ha recordat que “tot el que s’ha fet per la ciutadania en aquest període al Parlament ha estat un Ple monogràfic sobre la pobresa, a instància del PSC, i ni tant sols els acords que van resultar d’aquest ple han estat recollits als Pressupostos”.
En aquest sentit, Lafuente ha afirmat que “els socialistes hem demostrat que quan governem, tant a Catalunya com a Espanya, transformem la societat i ho fem amb l’eina que és avui més necessària que mai, el diàleg, el pacte i l’entesa i l’objectiu posat en els interessos i necessitats reals de les persones”. “A l’altra banda, quan la dreta governa ho fa tancant portes per preservar interessos propis; i a aquesta banda els socialistes hem deixat molt clar que no ens hi trobaran”, ha sentenciat. 

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER