Oficial ®
Dissabte, 11 Juny 2016 11:49

Lafuente: “Convergència hauria de tornar al catalanisme real, seré i del sentit comú, que ara representem en exclusiva els socialistes”

Escrit per
Foto:Josep Maria Castells Foto:Josep Maria Castells

La candidata del PSC per Lleida al Congrés, Mònica Lafuente, ha afirmat avui que “aconsellem a Convergència que deixin un full de ruta que ja s’ha perdut i que tornin al catalanisme real, seré i del sentit comú; un catalanisme que representem només els socialistes”.
Lafuente, que ha portat avui les propostes socialistes del canvi al mercat de Balaguer, ha posat de relleu que “Convergència ha de governar i arreglar el desgavell al que estem assistint i patint avui a Catalunya; ens estranya molt que se sorprenguin ara amb les decisions de la CUP” i ha afegit que “el que necessiten els ciutadans i ciutadanes són governants fiables, que garanteixin l’estabilitat política”.
La candidata socialista ha recordat que “tot el que s’ha fet per la ciutadania en aquest període al Parlament ha estat un Ple monogràfic sobre la pobresa, a instància del PSC, i ni tant sols els acords que van resultar d’aquest ple han estat recollits als Pressupostos”.
En aquest sentit, Lafuente ha afirmat que “els socialistes hem demostrat que quan governem, tant a Catalunya com a Espanya, transformem la societat i ho fem amb l’eina que és avui més necessària que mai, el diàleg, el pacte i l’entesa i l’objectiu posat en els interessos i necessitats reals de les persones”. “A l’altra banda, quan la dreta governa ho fa tancant portes per preservar interessos propis; i a aquesta banda els socialistes hem deixat molt clar que no ens hi trobaran”, ha sentenciat. 

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre