Oficial ®
Dissabte, 11 Juny 2016 15:48

Eritja: ‘Una data tan desafortunada per celebrar unes eleccions, obligarà a moltes persones al vot per correu’

Escrit per
Xavier Eritja ha acompanyat diversos companys i militants de la seva formació a tramitar el vot per correu i ha aprofitat l’avinentesa per tal de fer un prec a tota la ciutadania que no pugui anar a votar presencialment ‘per la, volem creure, que desafortunada decisió d’escollir com a data electoral un pont de tres dies, en ple estiu’. De la mateixa manera,  ha volgut deixar clar, sobretot, als més joves que ‘votar no és una obligació, sinó un dret del que no van poder gaudir moltes de les generacions que ens precedeixen i del qual, malhauradament, no poden gaudir, encara els ciutadans i les ciutadanes de molts països del mon’.
 
La formació republicana ha revelat avui una mica quina serà la seva estratègia comunicativa de cara a aquesta campanya, que se centrarà en diversos vídeos i elements gràfics que es faran córrer per les xarxes socials que tractaran dels diversos ímputs diaris de campanya. Com explica el seu candidat, ‘la inversió més reduïda que fa el nostre partit en despeses electorals, ens obliga a buscar a solucions més econòmiques i creatives que el fet de poder disposar d’una gran presència als mitjans tradicionals o en publicitat exterior com fan la resta de contrincants’.
 
Per aquest motiu, ha explicat, les diverses federacions regionals, federacions comarcals i seccions locals de la demarcació de Lleida d’Esquerra Republicana, ja han començat, avui, a difondre des dels seus comptes en les diverses xarxes socials tot de material explicant el procediment per demanar el vot per correu i les instruccions per a fer-ho.

 

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre