DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dissabte, 11 Juny 2016 15:48

Eritja: ‘Una data tan desafortunada per celebrar unes eleccions, obligarà a moltes persones al vot per correu’

Escrit per
Xavier Eritja ha acompanyat diversos companys i militants de la seva formació a tramitar el vot per correu i ha aprofitat l’avinentesa per tal de fer un prec a tota la ciutadania que no pugui anar a votar presencialment ‘per la, volem creure, que desafortunada decisió d’escollir com a data electoral un pont de tres dies, en ple estiu’. De la mateixa manera,  ha volgut deixar clar, sobretot, als més joves que ‘votar no és una obligació, sinó un dret del que no van poder gaudir moltes de les generacions que ens precedeixen i del qual, malhauradament, no poden gaudir, encara els ciutadans i les ciutadanes de molts països del mon’.
 
La formació republicana ha revelat avui una mica quina serà la seva estratègia comunicativa de cara a aquesta campanya, que se centrarà en diversos vídeos i elements gràfics que es faran córrer per les xarxes socials que tractaran dels diversos ímputs diaris de campanya. Com explica el seu candidat, ‘la inversió més reduïda que fa el nostre partit en despeses electorals, ens obliga a buscar a solucions més econòmiques i creatives que el fet de poder disposar d’una gran presència als mitjans tradicionals o en publicitat exterior com fan la resta de contrincants’.
 
Per aquest motiu, ha explicat, les diverses federacions regionals, federacions comarcals i seccions locals de la demarcació de Lleida d’Esquerra Republicana, ja han començat, avui, a difondre des dels seus comptes en les diverses xarxes socials tot de material explicant el procediment per demanar el vot per correu i les instruccions per a fer-ho.

 

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER