Oficial ®
Diumenge, 26 Juny 2016 13:04

El poder de la democràcia

Escrit per
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha fet, aquest matí, una crida a la participació en les eleccions generals d’avui, perquè “el poder de la democràcia és que la gent decideix amb el seu vot el que vol que passi”. El cap del Govern ha dit ser conscient que “molta gent encara pot tenir aquella idea que ja va anar a votar el 20 de desembre, que no es va equivocar votant, i que  aquesta és una dificultat que havien de resoldre els polítics, i no poden entendre per què hi hem de tornar”,  però “ho hem de fer per poder decidir”,  ha dit.
 
El cap el Govern, que ha exercit el seu dret a vot aquest matí a la Casa de Cultura de Girona, ha insistit, en declaracions als mitjans de comunicació, que “avui és un dels dies en què podem anar a votar en millors condicions”; per això, ha animat els catalans que “exerceixin el dret a vot el més aviat possible” i ha desitjat que “la jornada passi com sempre ja és habitual, sense incidents destacables, i amb una molt bona participació”.

La participació a les eleccions generals a Catalunya fins a les 14.00 hores se situa al 32,32% amb el 98,45% de les taules analitzades, segons les dades ofertes a la pàgina web del ministeri de l'Interior, http://resultados2016.infoelecciones.es.

A les eleccions del 20 de desembre la participació a la mateixa hora era del 35,24%, per la qual cosa la participació en aquestes eleccions generals és gairebé tres punts inferior a la de fa sis mesos, segons les primeres dades.

A les 14.30 hores compareixeran en roda de premsa la secretària d'Estat de Comunicació, Carmen Martínez Castro, i el subsecretari del ministeri de l'Interior, Luis Aguilera, per oferir les xifres de participació a tot Espanya fins a les 14.00 hores amb la majoria de les meses revisades.

Darrera modificació el Diumenge, 26 Juny 2016 13:11
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre