DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Diumenge, 26 Juny 2016 13:04

El poder de la democràcia

Escrit per
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha fet, aquest matí, una crida a la participació en les eleccions generals d’avui, perquè “el poder de la democràcia és que la gent decideix amb el seu vot el que vol que passi”. El cap del Govern ha dit ser conscient que “molta gent encara pot tenir aquella idea que ja va anar a votar el 20 de desembre, que no es va equivocar votant, i que  aquesta és una dificultat que havien de resoldre els polítics, i no poden entendre per què hi hem de tornar”,  però “ho hem de fer per poder decidir”,  ha dit.
 
El cap el Govern, que ha exercit el seu dret a vot aquest matí a la Casa de Cultura de Girona, ha insistit, en declaracions als mitjans de comunicació, que “avui és un dels dies en què podem anar a votar en millors condicions”; per això, ha animat els catalans que “exerceixin el dret a vot el més aviat possible” i ha desitjat que “la jornada passi com sempre ja és habitual, sense incidents destacables, i amb una molt bona participació”.

La participació a les eleccions generals a Catalunya fins a les 14.00 hores se situa al 32,32% amb el 98,45% de les taules analitzades, segons les dades ofertes a la pàgina web del ministeri de l'Interior, http://resultados2016.infoelecciones.es.

A les eleccions del 20 de desembre la participació a la mateixa hora era del 35,24%, per la qual cosa la participació en aquestes eleccions generals és gairebé tres punts inferior a la de fa sis mesos, segons les primeres dades.

A les 14.30 hores compareixeran en roda de premsa la secretària d'Estat de Comunicació, Carmen Martínez Castro, i el subsecretari del ministeri de l'Interior, Luis Aguilera, per oferir les xifres de participació a tot Espanya fins a les 14.00 hores amb la majoria de les meses revisades.

Darrera modificació el Diumenge, 26 Juny 2016 13:11

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER