EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 21 Juliol 2016 18:31

El Partit Demòcrata aposta per l'optimisme i la vessant digital per renovar la política catalana a cop d'independència

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El Partit Demòcrata Català ha registrat avui al Congrés dels Diputats l’escrit de constitució com a grup parlamentari.

La denominació serà Grup Parlamentari Català (Partit Demòcrata). El seu portaveu, Francesc Homs, i el portaveu adjunt, Carles Campuzano.

Aquesta tarda s’ha constituït la Mesa electrònica de l’elecció de dirigents que tindrà lloc divendres, 22 de juliol, i dissabte, 23 de juliol. La Mesa estarà formada per set membres: M. Lluïsa Gené, Jaume Casañas, Jordi Roca, Josep Vila, Marta Escudé, Pol Benedí i Miquel Solà,  que van ser escollits aleatòriament al Congrés fundacional del 8, 9 i 10 de juliol del Partit Demòcrata Català.

Durant el procés de creació de la Mesa Electoral del vot electrònic, s’ha creat la clau privada de l’elecció i s’ha fragmentat en set trossos, el mateix nombre de membres que composen la Mesa. Un cop tancades les votacions es reconstruirà la clau privada a través dels trossos que tenen els set membres de la Mesa, que permetrà desxifrar i comptar els vots. D’aquí s’obtindrà el resultat de la votació electrònica que s’haurà de creuar amb els resultats de la votació presencial.

D’aquesta manera s’obtindran els resultats que determinaran les candidatures que formaran els òrgans de direcció del Partit Demòcrata Català.

Els associats del Partit Demòcrata Català estan cridats a elegir els càrrecs de la formació a nivell nacional i l’aprovació dels estatuts. La votació serà el 22 i 23 de juliol, per via electrònica i també de manera presencial. L’elecció serà de: presidència, direcció executiva nacional, presidència del Consell Nacional, defensor/a de les persones associades i la ratificació dels Estatuts.

A la web http://www.partitdemocrata.cat/ trobareu tota la informació sobre les eleccions a dirigents del Partit Demòcrata Català. Teniu a la vostra disposició les candidatures que s’han presentat i que se sotmetran a votació, els Estatuts que s’hauran de ratificar, el reglament electoral, informació sobre el vot electrònic i els punts i horaris del vot presencial. 
Llegir 5357 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER