Oficial ®
Dijous, 21 Juliol 2016 18:31

El Partit Demòcrata aposta per l'optimisme i la vessant digital per renovar la política catalana a cop d'independència

Escrit per

El Partit Demòcrata Català ha registrat avui al Congrés dels Diputats l’escrit de constitució com a grup parlamentari.

La denominació serà Grup Parlamentari Català (Partit Demòcrata). El seu portaveu, Francesc Homs, i el portaveu adjunt, Carles Campuzano.

Aquesta tarda s’ha constituït la Mesa electrònica de l’elecció de dirigents que tindrà lloc divendres, 22 de juliol, i dissabte, 23 de juliol. La Mesa estarà formada per set membres: M. Lluïsa Gené, Jaume Casañas, Jordi Roca, Josep Vila, Marta Escudé, Pol Benedí i Miquel Solà,  que van ser escollits aleatòriament al Congrés fundacional del 8, 9 i 10 de juliol del Partit Demòcrata Català.

Durant el procés de creació de la Mesa Electoral del vot electrònic, s’ha creat la clau privada de l’elecció i s’ha fragmentat en set trossos, el mateix nombre de membres que composen la Mesa. Un cop tancades les votacions es reconstruirà la clau privada a través dels trossos que tenen els set membres de la Mesa, que permetrà desxifrar i comptar els vots. D’aquí s’obtindrà el resultat de la votació electrònica que s’haurà de creuar amb els resultats de la votació presencial.

D’aquesta manera s’obtindran els resultats que determinaran les candidatures que formaran els òrgans de direcció del Partit Demòcrata Català.

Els associats del Partit Demòcrata Català estan cridats a elegir els càrrecs de la formació a nivell nacional i l’aprovació dels estatuts. La votació serà el 22 i 23 de juliol, per via electrònica i també de manera presencial. L’elecció serà de: presidència, direcció executiva nacional, presidència del Consell Nacional, defensor/a de les persones associades i la ratificació dels Estatuts.

A la web http://www.partitdemocrata.cat/ trobareu tota la informació sobre les eleccions a dirigents del Partit Demòcrata Català. Teniu a la vostra disposició les candidatures que s’han presentat i que se sotmetran a votació, els Estatuts que s’hauran de ratificar, el reglament electoral, informació sobre el vot electrònic i els punts i horaris del vot presencial. 
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre