EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 15 Setembre 2016 04:32

Parlon: “El federalisme passa també per igualtat d’oportunitats, per tenir uns serveis públics vivim on vivim del territori ”

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

La Viceprimera Secretària del PSC ha mantingut avui una trobada amb un centenar d’afiliats i afiliades del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran
La Viceprimera Secretària del PSC, Núria Parlon, ha afirmat avui a Lleida que “el federalisme, aquest concepte que a vegades sembla que costi tant d’entendre, passa també per la igualtat d’oportunitats, perquè tothom pugui disposar d’uns serveis públics visquin on visquin del territori”. Parlon, que s’ha trobat avui amb un centenar d’afiliats i afiliades del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, ha explicat que “avui he pogut constatar també a l’Aran que el que suposa el 20% del territori ha rebut només un milió d’euros per a invertir en carreteres, a més de les continues retallades en serveis; cal donar una sortida digna a totes les persones”.
Parlon ha fet també referència el pròxim procés d’eleccions primàries a la Primera Secretaria del PSC. Núria Parlon ha reiterat que “mantenim el procés de primàries perquè, entre altres, ha de servir per enfortir el debat intern i el propi partit” i ha afegit que “tant Miquel Iceta com jo estem d’acord en optar a aquestes primàries; això no vol dir que després no hi pugui haver integració dels equips i de la gent que estigui treballant pel Miquel i per la Núria”.
Per la seva banda, el Primer Secretari de la Federació del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, Àngel Ros, ha destacat que “hem d’estar orgullosos del nostre partit, el primer del país que fa eleccions primàries per a l’elecció directa dels seus lideratges” i ha afirmat que “ara molts parlen de processos oberts; als socialistes no ens han de donar lliçons”.

Llegir 5256 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER