EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 18 Octubre 2016 18:30

Ciutadans demana a Comín la millora de la capacitat resolutiva en assistència sanitària

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Actitud viva i contundent la del diputat de Ciutadans (C’s), Jorge Soler, al debat de la interpel·lació del seu partit sobre centres d’atenció primària. En aquest sentit, ha instat al conseller de Salut, Toni Comín, a “trobar un consens ampli” per “apoderar-la i reformar-la” en matèria d’assistència, docència, recerca, gestió i professionals de la salut i ha dit que cal fer ajustos als centres d’atenció primària per tal de“dignificar-la i oferir un millor servei als ciutadans”.

Jorge Soler ha proposat “fer una aposta clara per l’assistència a les persones, la millora de la capacitat resolutiva i la transparència”. I ha alertat que “cal respondre als canvis socials, tecnològics i demogràfics” perquè “les necessitats són més altes en zones desafavorides” i els estudis demostren que les dones “tenen una pitjor salut percebuda que els homes”, malgrat tenir una esperança de vida més llarga.

En relació a la situació dels professionals de la salut, Soler ha assegurat que “els contractes temporals a hores no són un bon model”, més quan falta personal sanitari, pel que ha apostat pels“contractes indefinits i estables” que respectin els drets dels treballadors.

Sobre les llistes d’espera ha recordat al conseller Comín que la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, va destacar al Debat de Política General del Parlament que hi ha pacients que “pateixen 7 mesos d’espera ”tot i que per algunes proves s’ha d’esperar més temps. I ha posat com a exemple el cas d’una baixa laboral per mal d’esquena d’un pacient derivat de l’atenció primària al traumatòleg perquè necessitava una ressonància “i no la pot fer fins l’estiu”quan a la web de la Generalitat diu que la mitjana d’espera és de 90 dies.“L’accessibilitat és la pedra angular de l’equitat”, ha afegit. 

Llegir 5396 vegades Darrera modificació el Dimarts, 18 Octubre 2016 18:42
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER