Oficial ®
Dilluns, 28 Novembre 2016 19:36

Òscar Ordeig agraeix i elogia la gran tasca d'Àngel Ros durant la seva llarga ètapa al PSC

Escrit per

Òscar Ordeig ha estat proclamat avui candidat a Primer Secretari de la Federació del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, un cop ha finalitzat el procés de recollida d’avals entre la militància. Tal i com marca el reglament, Ordeig necessitava el recolzament del 15% dels i les militants (174); quantitat que ha estat superada havent aplegat 248 avals. De fet, Ordeig ha estat l’únic candidat que ha presentat els avals suficients.


Ordeig, que haurà de ser ratificat en el Congrés del pròxim 17 de desembre, ha agraït “la tasca que ha dut a terme Àngel Ros i tots els membres de l’actual executiva, en uns temps que han estat especialment difícils pel partit i en plena crisi política, econòmica i social” i ha afegit que “vull agrair també especialment la confiança que m’han depositat els i les militants al projecte amb el que m’he presentat; un projecte de consens i suma per a que el PSC torni a ser el partit de referència a les Terres de Lleida, el Pirineu i l’Aran”. En aquest sentit, ha dit, “amb aquest objectiu, el 17 de desembre tocarà iniciar una nova etapa amb un nou equip, amb noves idees i energies renovades per enfortir el nostre partit arreu del territori”.


Per la seva banda, l’actual Primer Secretari de la Federació, Àngel Ros, ha afirmat que “felicitem a l’Òscar Ordeig pel nombre d’avals obtinguts i agrair-li que en temps difícils per la política, la societat i el partit opti a la gran responsabilitat de ser Primer Secretari de la Federació; oferir-se al partit en temps difícils és un comportament valent i solidari amb el projecte socialista; li desitjo tota la sort i tota la col·laboració que necessiti”. Ros ha recordat que “ara segueix el procés congressual. Malgrat el dia 10, en que estava prevista la votació de primàries si hi havia algun altre candidat, sí que caldrà la ratificació del Primer Secretari en el Congrés que celebrarem el 17 de desembre a Lleida”.

Darrera modificació el Dilluns, 28 Novembre 2016 20:25
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre