EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 15 Desembre 2016 20:22

Ordeig: “La degeneració en drets i serveis a les persones a la que ens han portat els governs de dretes requereixen solucions urgents”

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El diputat al Parlament i candidat a Primer Secretari de la Federació del PSC de les Comarques de Lleida ha participat a la manifestació unitària del sindicats d’aquest dijous a Lleida
El diputat del PSC per Lleida al Parlament i candidat a Primer Secretari de la Federació de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, ha afirmat avui que “la degeneració en drets i serveis a les persones a la que ens han portat els govern de dretes, a Catalunya i a l’Estat espanyol, requereixen de solucions urgents”. Per això, ha dit, “els i les socialistes ens unim avui a la manifestació unitària dels sindicats en defensa de l’ocupació, els salaris i les pensions; una defensa que sempre hem demostrat encapçalar quan hem governat”.
Així, Ordeig ha recordat que “va ser un govern socialista el que va posar en marxa una de les principals lleis socials d’aquest país; la llei de Dependència; avui, 10 anys després, el govern del PP ha aconseguit desmantellar-la i deixar sense prestació la majoria de sol·licitants d’aquests ajuts; al nostre territori només la perceben una quarta part de les persones que la necessiten”. Així mateix, Ordeig ha recordat que “el que ha fet el PP en aquests darrers anys amb la guardiola de les pensions és indignant” i ha destacat que “tal i com va denunciar Isabel López Chamosa, Secretària de gent gran i sistema de pensions del PSC, el Govern de Rajoy pretén cobrir el dèficit de la seguretat social, creat per la seva reforma laboral i les tarifes planes i rebaixes de cotització, posant la mà al fons de reserva de les pensions”. Així, ha dit, “han aconseguit
que del 67.670 milions d’euros que hi havia en el fons de reserva pel sistema públic de pensions, el PP l’ha deixat ara en 18.000 milions; és a dir, el PP ha retallat un 73,4% de la guardiola de les pensions, condemnant així a bona part de la gent gran present i futura al risc de pobresa i exclusió”.
Òscar Ordeig s’ha sumat avui, juntament amb altres càrrecs i militants socialistes, a la manifestació unitària dels sindicats UGT i CCOO en defensa de l’ocupació, els salaris i les pensions.

Llegir 6124 vegades
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER