Oficial ®
Dijous, 15 Desembre 2016 20:22

Ordeig: “La degeneració en drets i serveis a les persones a la que ens han portat els governs de dretes requereixen solucions urgents”

Escrit per

El diputat al Parlament i candidat a Primer Secretari de la Federació del PSC de les Comarques de Lleida ha participat a la manifestació unitària del sindicats d’aquest dijous a Lleida
El diputat del PSC per Lleida al Parlament i candidat a Primer Secretari de la Federació de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, ha afirmat avui que “la degeneració en drets i serveis a les persones a la que ens han portat els govern de dretes, a Catalunya i a l’Estat espanyol, requereixen de solucions urgents”. Per això, ha dit, “els i les socialistes ens unim avui a la manifestació unitària dels sindicats en defensa de l’ocupació, els salaris i les pensions; una defensa que sempre hem demostrat encapçalar quan hem governat”.
Així, Ordeig ha recordat que “va ser un govern socialista el que va posar en marxa una de les principals lleis socials d’aquest país; la llei de Dependència; avui, 10 anys després, el govern del PP ha aconseguit desmantellar-la i deixar sense prestació la majoria de sol·licitants d’aquests ajuts; al nostre territori només la perceben una quarta part de les persones que la necessiten”. Així mateix, Ordeig ha recordat que “el que ha fet el PP en aquests darrers anys amb la guardiola de les pensions és indignant” i ha destacat que “tal i com va denunciar Isabel López Chamosa, Secretària de gent gran i sistema de pensions del PSC, el Govern de Rajoy pretén cobrir el dèficit de la seguretat social, creat per la seva reforma laboral i les tarifes planes i rebaixes de cotització, posant la mà al fons de reserva de les pensions”. Així, ha dit, “han aconseguit
que del 67.670 milions d’euros que hi havia en el fons de reserva pel sistema públic de pensions, el PP l’ha deixat ara en 18.000 milions; és a dir, el PP ha retallat un 73,4% de la guardiola de les pensions, condemnant així a bona part de la gent gran present i futura al risc de pobresa i exclusió”.
Òscar Ordeig s’ha sumat avui, juntament amb altres càrrecs i militants socialistes, a la manifestació unitària dels sindicats UGT i CCOO en defensa de l’ocupació, els salaris i les pensions.

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre