EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 20 Desembre 2016 16:33

La gran aposta de C’s Lleida per 2017 serà intentar incidir en polítiques que generin ocupació

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

"La gran aposta de C’s Lleida per 2017 serà intentar incidir en polítiques que generin ocupació". Així ho ha manifestat la portaveu del grup municipal de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, durant l'esmorzar que ha celebrat Ciutadans amb els periodistes per agrair l'atenció rebuda durant aquest any. "Estem molt satisfets per tot el que hem aconseguit durant aquest any i mig d'oposició, però Lleida necessita crear més ocupació i per això, treballarem per reduir els tràmits burocràtics innecessaris de l'administració i apostar per ajudar els emprenedors", ha recalcat Ribes acompanyada pels regidors José Luis Osorio, José María Córdoba i Daniel Rubio.

Després de valorar l'any i mig que Ciutadans porta a l'oposició, Ribes ha ressaltat que "gràcies a l'actitud propositiva i d’oposició en positiu hem complert més del 50% del programa electoral amb el qual la ciutadania ens va concedir quatre regidors". En aquest sentit, ha recordat que "gràcies a Ciutadans es reforçarà amb més personal algunes de les àrees del consistori, s’incrementarà la partida social amb mig milió i per primera vegada, Lleida tindrà uns pressupostos participatius". Per 2017, la portaveu de C’s Lleida ha concretat també que "Ciutadans continuarà aplicant el programa electoral i fiscalitzant l’acció de govern per seguir aplicant la mateixa oposició responsable i constructiva que fins ara".

Respecte a les preguntes formulades pels periodistes sobre el canvi d'aquells carrers amb noms franquistes, Ribes ha explicat que "s'haurien de retirar tots aquells noms dedicats a persones que van participar en assassinats, crims, repressions i cops d'estat". I ha recordat, que "és decisió de l’alcalde canviar la nomenclatura dels carrers". En aquest sentit, ha lamentat que per a alguns grups polítics "aquesta sigui la seva prioritat quan hi ha preocupacions més importants que afecten la ciutadania". I ha assegurat que "utilitzen aquest tema com a cavall de batalla perquè no tenen cap altra cosa per oferir". "A C's no venem castells de fum sinó, propostes sensates i que de veritat tinguin un benefici per al ciutadà", ha culminat.

 

Llegir 5341 vegades Darrera modificació el Dimarts, 20 Desembre 2016 16:37
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER