Oficial ®
Dimarts, 20 Desembre 2016 16:33

La gran aposta de C’s Lleida per 2017 serà intentar incidir en polítiques que generin ocupació

Escrit per

"La gran aposta de C’s Lleida per 2017 serà intentar incidir en polítiques que generin ocupació". Així ho ha manifestat la portaveu del grup municipal de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes, durant l'esmorzar que ha celebrat Ciutadans amb els periodistes per agrair l'atenció rebuda durant aquest any. "Estem molt satisfets per tot el que hem aconseguit durant aquest any i mig d'oposició, però Lleida necessita crear més ocupació i per això, treballarem per reduir els tràmits burocràtics innecessaris de l'administració i apostar per ajudar els emprenedors", ha recalcat Ribes acompanyada pels regidors José Luis Osorio, José María Córdoba i Daniel Rubio.

Després de valorar l'any i mig que Ciutadans porta a l'oposició, Ribes ha ressaltat que "gràcies a l'actitud propositiva i d’oposició en positiu hem complert més del 50% del programa electoral amb el qual la ciutadania ens va concedir quatre regidors". En aquest sentit, ha recordat que "gràcies a Ciutadans es reforçarà amb més personal algunes de les àrees del consistori, s’incrementarà la partida social amb mig milió i per primera vegada, Lleida tindrà uns pressupostos participatius". Per 2017, la portaveu de C’s Lleida ha concretat també que "Ciutadans continuarà aplicant el programa electoral i fiscalitzant l’acció de govern per seguir aplicant la mateixa oposició responsable i constructiva que fins ara".

Respecte a les preguntes formulades pels periodistes sobre el canvi d'aquells carrers amb noms franquistes, Ribes ha explicat que "s'haurien de retirar tots aquells noms dedicats a persones que van participar en assassinats, crims, repressions i cops d'estat". I ha recordat, que "és decisió de l’alcalde canviar la nomenclatura dels carrers". En aquest sentit, ha lamentat que per a alguns grups polítics "aquesta sigui la seva prioritat quan hi ha preocupacions més importants que afecten la ciutadania". I ha assegurat que "utilitzen aquest tema com a cavall de batalla perquè no tenen cap altra cosa per oferir". "A C's no venem castells de fum sinó, propostes sensates i que de veritat tinguin un benefici per al ciutadà", ha culminat.

 

Darrera modificació el Dimarts, 20 Desembre 2016 16:37
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre