DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Divendres, 05 Octubre 2018 11:55

L'oposició de l'Ajuntament de Balaguer no descarta aprovar una moció amb un projecte de ciutat Destacats

Escrit per

El PSC, PDeCAT i el regidor no adscrit Albert López podrien pactar un projecte de ciutat en favor del municipalisme per fer valdre Balaguer. Segons el cap d'oposició, Josep Maria Roigé, cal potenciar el municipalisme i no descarta un acord de govern amb PSC i el regidor no adscrit Albert López. Si aquests 9 regidors aproven la moció de censura l'Ajuntament tindrà un nou alcalde aviat en substitució a l'actual. La clau d'aquesta moció de censura a l'actual govern la tindrà el regidor no adscrit Albert López.

Els grups municipals del PDeCAT, PSC i el regidor no adscrit Albert López no avalen l’aprovació del pressupost per a l’exercici 2018 de l’Ajuntament de Balaguer. Els comptes es van aprovar de forma inicial al mes de juliol arran d’un acord entre l’equip de govern (ERC), el regidor de Balaguer Ara Sí i la CUP-Procés Constituent.

El Sr. Roigé ha declarat que aquesta ha de ser una moció en favor de Balaguer i ha expressat el seu interés en aprovar-la de forma constructiva per millorar la greu situació de Balaguer.

El cap d'oposició ha expressat el seu interés en seure's i pactar amb la resta de partits que conformen l'Ajuntament. També ha fet crítica construtiva a l'actual govern dient que no té res a veure l'independència amb la política municipal i ha de tenir un projecte de ciutat.

D'aquesta forma i si tot segueix en la mateixa direcció el grup d'Ara sí i Esquerra passarien a formar part de l'oposició si s'arriba a un acord. Roigé ha deixat clar que respecta el regidor no adscrit perquè ha votat moltes mocions en favor de la democràcia i té una opinió respectable dins de les discrepàncies. Finalment ha recordat a l'alcalde que els socialistes "sempre han manifestat la seva voluntat de diàleg, de respecte, de democràcia i la no violència".

D'aquí unes setmanes sabrem que passarà a la capital de La Noguera.

 

COM SERÀ EL NOU AJUNTAMENT?

Regidor no adscrit

Foto Albert López    
Albert López Millán

 

Grup Municipal Partit Demòcrata 'PDeCAT'

Foto Josep Maria Roigé Foto Nuri Toledo Foto Miquel Vendrell
Josep Maria Roigé Rafel

Nuri Toledo Garcés

Miquel Vendrell Garcia

Foto Miquel Aige Foto Núria Giné  
Miquel Aige Donés
Núria Giné Rocaspana
 

Grup Municipal Socialista

Foto Carlos Garcia Foto Lorena González Foto Albert Saiz
Carlos Garcia Gómez

Lorena Gonzàlez Dios

Albert Saiz Vela

 

 

Darrera modificació el Divendres, 05 Octubre 2018 13:09

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER