DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dilluns, 15 Octubre 2018 12:06

La Paeria de Lleida intensificarà el programa “Més bon tracte” les nits de festa Destacats

Escrit per
La Paeria de Lleida intensificarà el programa “Més bon tracte” les nits de festa ©Hermínia Sirvent

Les minories socials, persones que presenten algun tipus de discapacitat i el col·lectiu LGTBIQ+ en seran els principals beneficiats després de dècades de discriminació i estigma generalitzada.

El paer en cap, Félix Larrosa ha destacat que “Nits Q” és un projecte "valent" que promou la festa saludable i l’oci lliure de sexisme. En aquest sentit, ha agraït la implicació dels diferents agents (com entitats socials, veïnals, cossos de seguretat, etc.) i els espais d’oci que col·laboren en el projecte.

La campanya és impulsada des de l'àrea de Promoció de la Salut.

“Més bon tracte”

Lleida se suma així a les veus d’altres punts del territori català i espanyol i ha unit esforços per eliminar qualsevol tipus de comportament i agressions sexistes per motiu de gènere, sexe, aparença o orientació sexual.

S’ha de recordar el treball que es fa en el marc del projecte Nits Q Lleida i que la Paeria té en marxa el III Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere (2017-2021) que té com a eix principal la disminució de l’impacte de les manifestacions de violència masclista i continuar amb la prevenció, la detecció, l’atenció i l’eradicació d’aquestes conductes. El document contribueix a la conscienciació sobre la responsabilitat col·lectiva de la ciutadania. 

 

Darrera modificació el Dilluns, 15 Octubre 2018 12:20

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER