Oficial ®
Dijous, 01 Novembre 2018 20:19

Anglada: "Sense autonomies, Catalunya i la resta d'Espanya anirien millor" Destacats

Escrit per

L'expansió a la resta d'Espanya de Som identitaris (SOMI) serà aviat una realitat. El projecte polític encapçalat pel regidor vigatà Josep Anglada començarà a fer els primers passos per ser present en tot el territori nacional sota la marca Somos Identitarios.

Així ho ha confirmat el propi Anglada. "El proper mes de novembre tindrem una reunió a Madrid amb identitaris de nombrosos punts d'Espanya. Espero que a partir d'aquesta data, la presència de Som Identitaris a tot Espanya serà ja una realitat concreta ", va dir.

"Sabem que anem a comptar amb un important suport dels partits identitaris europeus i que avui, més que mai, resulta imperatiu un espai polític que aglutini tots els identitaris espanyols. Ens juguem el futur en els propers anys. Per aquest motiu Espanya no pot quedar despenjada del fascinant procés que viu Europa de cara a la reafirmació de la nostra identitat col·lectiva enfront del projecte de les elits globalistes per a la reversió demogràfica al nostre vell continent ", va manifestar el polític català.

Anglada diu que està segur que "Som Identitaris es convertirà en una marca de referència, d'esperança i d'il·lusió per a molts espanyols" i ha expressat el seu rebuig a l'estat autonòmic:"Sempre he dit que les autonomies són una sagnia per a Espanya i que, probablement, sense autonomies, tant Catalunya com la resta d'Espanya anirien millor. Penso que s'hauria de viure sense tantes autonomies; és a dir, cal abolir-les però amb excepcions, com per exemple, Catalunya, Galícia i País Basc, encara que jo estaria disposat, si cal, a parlar de la necessitat que també aquestes siguin abolides ".

Darrera modificació el Dijous, 01 Novembre 2018 20:24
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre