DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dilluns, 05 Novembre 2018 12:47

Josep Anglada es mostra optimista sobre el futur de "Som Identitaris" Destacats

Escrit per

El regidor a Vic Josep Anglada pretén estendre a la resta d'Espanya la seva organització de caràcter "identitari" que defensa posicions de rebuig als immigrants, per a això utilitzarà el nom de Som Identitaris (SOMI).
 

Anglada indica que actualment ja disposa de simpatitzants en la majoria de comunitats autònoma, i que el seu objectiu és "estar presents en tot el territori nacional en 2019".
 

Sosté així mateix que el naixement de Som Identitaris (SOMI) "suposa l'existència d'una tercera via política que tants espanyols estaven esperant, i anem a generar una gran il·lusió política".
 

Afegeix en aquest sentit que la seva formació representa "una alternativa realista i rupturista alhora, i és l'única resposta efectiva a la crisi social, econòmica i moral per la qual travessa la nostra societat".
 

El líder de SOMI, que es defineix abans de res com un "patriota identitari", es marca com a gran objectiu les municipals de 2019 i que el seu partit "aconsegueixi desenes de regidors identitaris per tota la geografia espanyola". "Però per això cal començar a treballar amb realisme i serietat", afegeix.
 

Subratlla Anglada, "l'expansió de SOMI per la resta d'Espanya és ja una realitat incontestable",i ha destacat també que "el gran partit identitari es farà des de Catalunya, el que suposa una novetat política de primer ordre".

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER