Oficial ®
Dimecres, 16 Gener 2019 13:53

Ciutadans demana explicacions per les subvencions que concedeix la Paeria a Òmnium Cultural i a l’Ateneu Popular de Ponent, entitats que fomenten el separatisme Destacats

Escrit per

El grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Lleida ha demanat explicacions a l'equip de govern per les subvencions que concedeix la Paeria a Òmnium Cultural i a l’Ateneu Popular de Ponent. "Per què la Paeria concedeix a l’Ateneu Popular de Ponent 6.200 euros i a Òmnium Cultural 1.200 euros quan són entitats que fomenten el separatisme?", ha preguntat el regidor de Cs Lleida, Daniel Rubio, a la comissió informativa de les Polítiques de Drets i Serveis a les Persones, per a la Política Cultural, l'Educació, l'Esport i la Participació. Per aquest motiu, Rubio ha sol·licitat la memòria de les activitats que realitzen aquestes dues entitats separatistes per comprovar "si es finança amb diners públics accions que no beneficien al conjunt dels veïns de Lleida".

Així, Rubio ha posat com a exemple, "el viatge que té previst fer l’Ateneu Popular de Ponent al maig a Brussel·les en què es convida a anar fins a Waterloo per visitar la casa d'un fugat de la justícia". "¿La subvenció que reben serveix per pagar aquest viatge?", ha preguntat de nou. "No podem tolerar que s'utilitzin els diners que provenen de tots els ciutadans per mantenir els xiringuitos del 'procés' que contribueixen a dividir la societat catalana", ha afirmat.

D'altra banda, Cs ha aconseguit aprovar per unanimitat una Proposta de Resolució perquè es faci un acte de reconeixement als voluntaris de la campanya de temporers de 2018. "Al voltant d'uns 80 voluntaris van participar l'any passat en aquest projecte prestant una gran ajuda a aquestes persones que vénen a buscar una oportunitat laboral", ha explicat Rubio. Així, ha sol·licitat que aquest acte de reconeixement també se celebri els propers anys perquè"la tasca que fan desinteressadament contribueix a fer de Lleida una ciutat millor".

Darrera modificació el Dimecres, 16 Gener 2019 14:04
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre