Oficial ®
Dissabte, 09 Febrer 2019 19:20

Xavier Palau Altarriba (PP) defensa el retorn de la figura del sereno, més seguretat i la creació de la fira del talent a Lleida Destacats

Escrit per

Davant de l'expectació de més d'un centenar de persones, el Partit Popular de Lleida ha celebrat aquest matí el seu primer míting a la ciutat de Lleida, que s'ha celebrat al IMAC, amb Xavier Palau Altarriba com a candidat, un jove de 33 anys que és advocat i que porta la bandera del lleidatanisme al seu cor.

Palau ha parlat de la situació actual que està vivint Lleida i dels seus barris que estan degradats i en situacions lamentables. En aquest sentit ha assegurat que el PP és conscient de la importància de fer escolta activa i actuar amb agilitat i rapidesa davant de problemes com ara l'incivisme i els robatoris, que s'estan produint a la major part de barris i especialment a La Mariola i s'ha compromès a fer de Lleida una ciutat segura on la gent pugui passejar, anar de compres o fer vida social. Per fer possibles aquests canvis ha assegurat tenir el suport de nombroses entitats i particulars que s'organitzen i es seguiran organitzant, per tal d'evitar més robatoris i actes incívics a la capital del Segrià.

L'acte ha comptat amb la presència de gairebé una desena d'entitats veïnals, que donen suport a la candidatura del Sr.Palau. El míting del PP de Lleida ha tingut la presència de Dolors López que actualment és la presidenta del PP a la Diputació de Lleida i també de Marisa Xandri i del carismàtic José Ignacio Llorens. En el míting ha intervingut el Sr. Alejadro Fernández Alvárez, que actualment és diputat al Parlament de Catalunya, i ha encoratjat a Palau a ser l'alcalde de tots.

Palau ha assegurat que després de més de 40 anys de socialisme, cal transformar la ciutat i canviar de colors i ha lamentat que el PSC estigui al costat dels independentistes. També s'ha mostrat preocupat, ja que els Camps Elisis passaran a ser un espai destinat a la venta de pisos tal i com proposa l'actual govern amb Félix Larrosa com a paer en cap. Palau s'ha mostrat amb les idees molt clares, amb un discurs coherent i atrevit, ressaltant tenir la convicció que serà el guanyador de les eleccions que vénen, les municipals a Lleida del mes de maig. La sorpresa de l'acte ha estat l'anunci del retorn de la figura del "sereno", per millorar la ciutat desde el coneixement i les preocupacions de la ciutadania.

L'alcaldable del Partit Popular vol convertir Lleida en un espai social, lúdic, emprenedor i econòmic on totes les persones seran valorades com es mereixen, com també els emprenedors i emprenedores de la ciutat. Palau vol que totes les persones residents a Lleida siguin ateses personalment per l'administració, sense necessitat d'anar a l'oficina d'atenció al ciutadà, fent una política de proximitat.

Palau ha assenyalat que han de ser les institucions i en aquest cas La Paeria de Lleida, les que han d'atendre i anar al darrere de les persones per garantir la ciutat que volem. L'alcaldable lleidatà ha assenyalat la gran  importància de creació d'una àrea de família, una altra per ajudar emprenedors, més ajuts als discapacitats físics i als joves, ajudant-los a tenir un millor control dels smarphones perquè en facin un ús el més responsable possible. També ha promés que si ell és elegit alcalde de Lleida es posarà en marxa una nova fira "del talent", destinada a joves emprenedors.

Darrera modificació el Dilluns, 11 Febrer 2019 13:20
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre