Oficial ®
Dissabte, 11 Mai 2019 16:09

President Puigdemont: "A Europa anem a guanyar i anem a guanyar per Catalunya"

Escrit per

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, assegura que els catalans “hem de ser més visibles que mai a Europa”

 

El president Carles Puigdemontha dit que Junts per Catalunya-Lliures per Europa anirà a Europa “a guanyar, a guanyar per Catalunya perquè ningú pugui dir que hem de demanar perdó per l’1 d’octubre i per explicar que el poble de Catalunya és a l’avantguarda democràtica d’Europa”. El presidentho ha dit en l’acte de campanya a Igualada on ha destacat la importància que en les properes eleccions els ciutadans votin a la candidatura de Lliures per Europa que encapçala perquè “som aquella gent que ha entès que cal treballar junts, i treballar per Catalunya”. “Vam anar a l’exili per defensar els interessos dels catalans des del cor d’Europa” ha assegurat el president, que ha demanat a la gent que el proper 26M posi a les urnes la papereta de Junts per Catalunya per donar “l’última empenta que ens permeti entrar al Parlament Europeu, perquè si som dins se’ns sentirà a parlar molt. Nosaltres hi serem sempre”. 

En aquest sentit també s’han expressat els consellers a l’exili Toni Comín i Clara Ponsatí, que juntament amb el president Puigdemont, han intervingut des d’Eslovènia. El conseller Comín ha dit que la llista de Junts per Catalunya – Lliures per Europa vol ser “la veu de l’1 d’octubre davant dels pobles d’Europa. Anem al Parlament Europeu a dir que la causa del poble català és una oportunitat pel conjunt del continent”. En el mateix sentit, Clara Ponsatí ha assegurat que “guanyarem perquè la nostra causa és la causa de la democràcia, de la llibertat i d’Europa”.

Per la seva banda, el cap de llista de Junts per Igualada, i diputat de Junts per Catalunya al Parlament de Catalunya, Marc Castells, ha assegurat que cal votar Junts per Catalunya - Lliures per Europa per “apoderar els membres del govern a l’exili” i perquè aquesta candidatura és la llista que “representa la unitat que tant reclama els ciutadans i tant necessita Catalunya”. I ha reblat que el 26 de maig “s’ha de creure en la gent que creu que el futur de Catalunya està a les nostres mans”.

En l’acte també ha participat la consellera d’Empresa i Ocupació, Àngels Chacón, que ha exhortat a la gent a votar les llistes de Junts per Catalunya el 26 de maig “per tenir pobles i ciutats projectats al futur, però també per no deixar de tenir una veu forta i lliure a Europa”.

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre