EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 06 Gener 2018 18:29

Gemma Manzanero: "Sempre m'ha agradat estar davant d'una càmera i si és per parlar de videojocs encara més"

Escrit per Roger Gustà, Joan Zamora i Josep Maria Castells

Gemma Manzanero, és de Sallent, un poble de Bages i té 29 anys. Va estudiar el batxillerat científic i llavors va fer un mòdul superior. Llavors va estudiar la carrera d'Educació Primària a la Universitat de Barcelona.
Viu a Barcelona en un pis d'estudiants des que té 21 anys. Va començar a fer Stream farà uns 5 anys, però va haver de deixar-ho perquè no tenia un bon internet. Ara des de fa uns 3 o 4 anys torna a fer "stream"quasi cada dia.

Estàs o voldries estar en algun club professional "gamer"? Tens amics i amigues "gamers"?


He estat a alguns clubs com a streamer, ara per exemple estic amb el club de x6tence amb el qual col·laboro com a streamer amb futurs projectes. Com a jugadora he estat també en bastants equips per jugar diferents tornejos, etc., però mai en ningun club com a jugadora professional. Tinc a molts coneguts dins del món gamer yalgun d'ells ha esdevingut amic o amiga amb el temps, encara que les meves amistats de la infància no són gamers.

Acceptes donacions mitjançant el portal de "paypal" o altres comptes corrents?

Si, de fet molta gent decideix ajudar al canal a través de les donacions. Aquestes generalment van destinades a coses per millorar el stream com per exemple una gràfica per al PC. La gent és molt agraïda i molts cops volen fer-te costat pel temps que els fas passar amb algunes donacions.

foto de Gemma Manzanero Coll.

 

Quins estudis tens?

Batxillerat científic, mòdul de grau superior en Educació Infantil i la carrera d'Educació Primària.

Has participat en algun esdeveniment de videojocs?

Sí, la veritat es que he anat a molts esdeveniments sigui per plaer o per treballar. He estat a les Final Cups de Barcelona, a les Gamergy de Madrid, a dues Dreamhack de València, A la Barcelona GamesWolrd de Barcelona i a molts més llocs. La veritat es que són una passada. EN molts d'ells he anat a treballar com a reportera, streamer, etc.

Quines xarxes socials utilitzes per donar-te a conèixer?

Principalment TwitterInstagram i twitch.

 De petita que somiaves ser de gran?

Sempre he volgut ser biòloga, encara que les matemàtiques no són el meu fort desgraciadament. També m'hauria agradat molt ser actriu, encara que d'això  que he tingut l'oportunitat de treballar de tant en tant.

foto de Gemma Manzanero Coll.

Quants anys tens?

Tinc 29 anys.

A part de Barcelona quina altra ciutat voldries visitar o viure?

M'encantaria poder anar a Itàlia, Estats Units, Canadà i Austràlia, encara que em deixo molts més llocs. Barcelona m'encanta, és una de les ciutats on m'agradaria viure sempre.

De petita quins videojocs jugaves?

Vaig començar amb la consola Sega i el joc del Sonic, Alex theKid etc. He tingut totes les PlayStation, però els jocs que més he de jugar de la Play són el clashbash i els finalsfantasy. També vaig passar bastants anys jugant cada día al pc al GhostRecon. Aquell va ser un dels primers jocs en línia que vaig jugar i on va començar més el meu game competitiu.

A quins països has estat de vacances? I a quins t'agradaria anar en un futur?

La veritat és que encara no he viatjat molt fora d'Espanya. He estat per París i Liverpool. La veritat és que m'encantaria tornar a Liverpool em va agradar molt tant la ciutat com la gent d'allà.

Quins consells donaries a la gent que vol iniciar-se en el món dels videojocs?

El món dels videojocs està creixent cada cop més i és un món espectacular. El meu consell és que gaudeixin al màxim i que a poc a poc vagin descobrint tot aquest món i tot el que mou.

Has jugat algun videojoc actualment de moda o famosos del moment?

Actualment jugo al League of Legens, però li estic donant bastant canya al PlayerUnknow's BattlegroundSón dos jocs totalment diferents pero m'encanten, quan em canso d'un, me'n vaig a l'altre.

 Practiques o has practicat algun esport? O t'agrada algun en particular?

Mai he practicat cap esport professionalment. De petita m'agradava jugar molt al fútbol i sempre he sigut seguidora del Futbol Club Barcelona.

 T'agrada llegir?

Sí, de fet quasi sempre tinc algun llibre per llegir.

foto de Gemma Manzanero Coll.

Ets més de muntanya o de platja?

Potser més de muntanya, encara que no li faig una mala passada a cap dels dos.

Quins són els teus somnis i objectius de cara al futur en l'àmbit personal i en l'àmbit professional?

Ara mateix m'encantaria poder dedicar-me professionalment als esports a temps complet. M'encanta i sóc feliç sempre que faig alguna cosa relacionat amb això. I en l'àmbit personal vull sentir-me realitzada i sentir que aprofito cada moment de la meva vida.

Quins són els teus plats preferits?

Sens dubte, els xipirons. També m'encanta l'arròs que fa la meva àvia (, en general tot el que ella cuina)

T'agrada cuinar?

No gaire, jo prefereixo directament menjar. Cuinar em posa bastant nerviosa, ja que vull acabar ràpid per començar a menjar.

 Quins altres "hobbies" o aficions tens en el teu temps lliure?

M'encanta escoltar música, m'hi puc passar hores senceres sense cansar-me'n. També miro moltes sèries, i els caps de setmana m'encanta sortir amb els col·legues per Barcelona.

 Quina és la feina que t'ha agradat més?

Fins ara la de fer d'actriu en anuncis televisius.

 Quan fa que utilitzes la plataforma "twitch"?

Uns 4 anys.

 Quins són els teus videojocs preferits?

El Final FantasyLol, i Battleground ara mateix.

foto de Gemma Manzanero Coll.

 Tens algun referent a la vida? I per què?

La veritat és que de cada persona agafo el positiu i intento aplicar-ho en moltes coses. De tothom s'aprèn sempre.

 Com és un dia normal de la Gemma?

Ara mateix la meva vida és una mica caos, ja que faig diferents coses durant tot el día. Últimament als matins estic planejant coses de futurs projectes que vindran i a la tarda faig stream unes quantes horetes. Després a la nit faig una mica de vida al menjador amb els meus companys de pis i llavors m'ajunto amb els meus amics al PC per fer algunes partides abans d'anar a dormir.

Que en pensa la teva família del que fas, referint a la plataforma de "twitch"?

La meva família sempre m'ha recolzat, de fet es passen molts cops per al stream a saludar i molts cops participen de forma activa en els streams. Els meus après són subscriptors del meu canal. Ells també són "gamers" a la seva manera, ja que des de petita he jugat amb ells a les diferents consoles i avui en dia tant ells com els meus germans juguen ja sigui a la Play 4 com al PC.

T'agradaria ser presentadora d'algun programa de "gamers"?

Clar que sí! De fet ja vaig treballant de reportera i presentadora de algúns programes en la plataforma de twitch . Sempre m'ha agradat estar davant d'una càmera i si és per parlar de videojocs encara més.

 Quants subscriptors fidels tens al mes?

Depèn del més però generalment som uns 80 de mitja.

Llegir 3075 vegades Darrera modificació el Dissabte, 06 Gener 2018 22:42

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER