Oficial ®
Dissabte, 03 Novembre 2018 11:41

Josep Pámies:"Cada persona ha de ser el seu propi curandero i això és el que impulsem des de La Dolça Revolució"

Escrit per

 Josep Pámies (Balaguer, 1948) és un agricultor que ha participat en el món sindicalista i cooperativista des de la seva joventut. És el curandero de més prestigi a nivell espanyol i un dels referents a nivell internacional. Actualment forma part de l'organització Dolça Revolució de la ciutat de Balaguer. 

Al llarg dels anys ha comprovat de primera mà el mal que l' agricultura convencional esta fent a la salut de les persones i al medi ambient, i això li ha fet prendre consciència dels interessos ocults que es mouen fora de la vista dels ciutadans.

És per això que, desenganyat amb l' alimentació industrial que ell mateix també va produir durant uns anys, actualment dedica les seves energies a promoure un estil de vida natural i encoratja tothom a ser part del canvi que la humanitat necessita.

El prestigiós pseudocientífic balaguerí ha guanyat el cas de l'Estèvia, les Flors comestibles, Marihuana medicinal, etc. 

Actualment creu que passarà el mateix amb el cas de MMS. Ell no es rendeix, és optimista i diu que seguirà predicant l'evangeli allà on el necessitin.

Per començar diguin's quins estudis o experiència té en el camp de la medicina. 
Batxillerat laboral i carrera universitària de la vida.


I vostè troba coherent que una persona com vosté sense formació o carrera de medicina pugui tractar a pacients que tenen càncer i altres malalties cròniques com l'autisme?
Els xamans, curanderos, bruixes, meigues, druides.... Han estat l'origen de la medicina al·lopàtica i complementaria actual. Els primers de mil maneres naturals sabien i saben curar malalties i la medicina al·lopàtica sols serveix per cronificar malalties i alguns casos de tractament d'emergència.


La medicina natural i la medicina convencional són compatibles?
Sí,són compatibles però donats els efectes secundaris terribles que tenen els medicaments convencionals (representen ja la tercera causa de mort, després de malalties cardiovasculars i càncer) sols s'haurien d'utilitzar en moments d'emergència o en malalties de desenvolupament molt ràpid.
De fet l'OMS recomana la implementació de totes les teràpies tradicionals en la sanitat pública per evitar el desastre que significa la progressió de malalties com el càncer , la diabetis, malalties cardiovasculars, autisme, autoimmunes, noves malalties com fibromiàlgia, etc. http://apps.who.int/medicinedocs/documents/s21201es/s21201es.pdf?ua=1 i aquí en Espanya en lloc de fomentar-les, es persegueixen.

Quines propietats curatives té el MMS?
Reconegudes oficialment:
Per ELA https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2013/20130619126156/dec_126156_es.pdf
Per altres aplicacions: http://mms.benditoalcalino.com.ar/patentes-dioxido-de-cloro.htm?fbclid=IwAR1_Xm7EqLjXeSh031Hc_QRn_d-6zsmhKUr-eWG2-7uXoHoqliUYcY7w3-w
I sense reconeixement oficial, fruit de l'experiència en desenes de milers de persones de tot el món, és de radical solució de la Malària, Èbola i altres malalties víriques , bacterianes i fúngiques.


És un derivat del lleixiu tal i com apunten alguns mitjans?
El lleixiu és hipoclorit de sodi (NaClO) i el MMS es Clorit de Sodi (ClNaO2) . Aquesta diferència química fa que el Llegiu provoqui càncer per la formació de Trihalometans i el MMS no sols no provoca càncer, sinó que en la Xina l'estan patentant per ajudar en quasi bé tots els processos de càncer.
El Lleixiu és utilitzat per desinfectar les aigües de l'aixeta de totes les poblacions espanyoles amb la conseqüent derivada cancerígena d'aquesta desinfecció i en canvi a tot EUA, Alemanya, Àustria, Suissa i altres països la cloració de l'aigua de beure ja s'ha prohibit el seu ús i s'ha substituït la cloració pel MMS. https://joseppamies.wordpress.com/2014/04/19/como-nos-provocan-cancer-con-las-aguas-del-grifo-y-algunas-embotelladas/

 Ja és la tercera vegada que el multen... Se'n penedeix del que ha dit o fet al llarg de la seva carrera com a curandero i agricultor?
M'agradaria que la paraula curandero no s'utilitzés de forma despectiva, ja que molts premis Nobel han estat donats simplement per la constatació "científica" del que els CURANDEROS amb majúscula ja sabien de forma certa i intuïtiva per transmissió generacional i per experiència pròpia.
Dit això, ningú es pot penedir del que ha fet, perquè dels errors se n'aprèn. N'he comes molt pocs d'errors i si haguessin estat greus haguera estat condemnat i multat. De moment cap multa ni condemna que hagi suposat fer presó he tingut..
El que hi ha es molts intents de desprestigi, però no se'n surten i hem fan pena.


Creu que la Generalitat de Catalunya s'ha equivocat?
És evident que s'ha equivocat altres vegades com és el cas de l'Estèvia, les Flors comestibles, Marihuana medicinal, etc., de les que n'he sortit ben parat i amb el reconeixement públic que tenia raó. I ara passarà el mateix amb les multes del MMS. No pagaré i estic recorrent fins arribar si fa falta al Tribunal Contenciós Administratiu.


 La marihuana medicinal per a quines malalties cròniques serveix?
Segons la meva experiència va bé per Esclerosis Múltiple, Epilèpsia, Càncers de Pàncrees, Pulmó, cerebrals,artrosis, dolors generalitzats,etc
I el bo del cas és que les proves científiques dels seus beneficis ja fa anys que hi són.


Que en pensa vostè de les vacunes?
Que algunes són necessàries i altres un pur negoci farmacèutic, però tant unes com les altres estan fabricades amb substàncies perilloses com els metalls pesants i altres substàncies cancerígenes com el Nagalase, que són la causa del creixement de l'autisme, degeneracions fetals, morts sobtades, càncers infantils, etc.
Nomes cal mirar els prospectes dels efectes secundaris.


 Digui'ns el que pensa avui dia de la indústria farmacèutica i de l'elevat cost que representa per la ciutadania...
Tal com diu el premi novell de medicina, Richard J. Roberts, la indústria farmacèutica necessita clients i n'ha de crear i ha d'evitar la seva curació. Cronificar la malaltia està en el seu ADN de negoci.


Les malalties mentals també són curables?
Segons diuen els psiquiatres Javier Álvarez https://nuevapsiquiatria.es/, Jorge Tizon, Javier Aizpiri, etc., no existeixen les malalties mentals, són estats de consciència a vegades molt elevats que fan que la seva relació amb el seu entorn sigui difícil. He conegut desenes de persones que després de 10-20 anys "zombis" en vida per causa dels medicaments , han pogut deslliurar-se d'ells i avui fan una vida normal.


Vostè parla de persecució absurda. Creu doncs que els "curanderos" com vostè (com a referent principal) i les pseudoteràpies estan perseguides injustament? Per què?
Si fins i tot l'OMS recomana que els Governs implementin el que els menyspreats "curanderos" recomanem, no devem anar tan descaminats.
Els Governs actuals són titelles, no sols dels interessos de les Farmacèutiques sinó de també d'altres grans poders econòmics. Votar serveix de poca cosa. Penso que l'únic que fem és legalitzar la repressió del mateix poble.


Creu que creixerà el nombre de curanderos els anys que vénen?
Cada persona ha de ser el seu propi curandero i això és el que impulsem des de La Dolça Revolució: Que la gent sigui més autosuficient alimentant-se millor i saben utilitzar degudament teràpies naturals de baix cost.


Quines plantes medicinals segueix comercialitzant la seva empresa actualment i quines són les més venudes?
Al jubilar-me ja no formo part de la que ha estat la meva empresa durant tota la meva vida laboral.
Tant Pàmies Vitae, com Dolça Revolució tenen la voluntat de vendre totes les plantes medicinals que puguin ser útils, malgrat que algunes d'elles les administracions les declarin il·legals de forma absurda.
Les persones arribem a l'absurd d'acceptar prohibicions quan els animals lliures, tenen el dret de mossegar l'herba que els sembli millor.,
Les Plantes bàsiques segons la nostra experiència són: Estèvia, Kalanchoe, Perilla, Epilobi, Milenrrama, Lepidium, Artemisia annua, Tulsi, Ortiga, Dent de lleó. Amb aquestes plantes pràcticament podríem solucionar el 80% de malalties i mes si ho acompanyem d'una dieta quasi vegana.


 Quines ha deixat de vendre o té pensat a deixar de vendre?
Això ja ho decidiran a Pàmies Vitae o a La Dolça Revolució, però jo sóc del parer d'utilitzar tota planta que faci falta sense atendre a prohibicions sense cap fonament. Això sí amb un bon assessorament per no cometre error de ingerir alguna planta que a partir de certa dosi podria ser tòxica.
Però de les 10 nombrades més amunt, cap problema.


Quines seran properes xerrades i conferències que farà i de quins temes tractaran?
Aniré a fer xerrades allí on m'ho proposin. No sóc d'anar a predicar l'evangeli allí on no hem demanin.
Temes que puc tractar? Tots els que la meva experiència en dietes, emocions, plantes medicinals o teràpies de baix cost hagi pogut comprovar personalment o amb milers de persones que he assessorat.

Pensa rendir-se?
Inclús si em foten a la presó de forma injusta, penso continuar la tasca allí dins, ja que considero que molta gent empresonada és més innocent que molts dels polítics corruptes i lladres que encara diuen representar-nos.


Enviï un missatge esperançador als nostres lectors.
Només cal fer el que el teu cor et digui i no tindre por a res, ni a la mort.
La por al càncer, la por a la mort , etc. es la mort en vida.
Estimar als altres tant com et puguis estimar a tu mateix, Amén.

Llegir 1254 vegades Darrera modificació el Dissabte, 03 Novembre 2018 13:59
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre