Oficial ®
Divendres, 09 Novembre 2018 17:27

Jorge Tirado: "A Seven oferim un servei de seguretat privada professional, proper, molt rigorós i amb una dilatada experiència"

Escrit per

Jorge Tirado és un lleidatà que després d'una llarga trajectòria professional vinculada en la seva major part amb la realització de treballs vinculats amb la prestació de serveis de seguretat i gestió d'esdeveniments, entre d'altres activitats; el 2009, conjuntament amb Xavier Maza, va crear Grup Seven (Seven Seguretat i Seven Ponent). Una empresa especialitzada en la prestació de serveis de vigilància, seguretat i serveis auxiliars, control d'accessos, personal de servei d'admissió, etc ... 

La seva empresa compta amb especialistes en oferir als seus clients un servei personalitzat i a mida en matèria de seguretat, gestió d'esdeveniments, vigilància, control d'accessos. No obstant això, el  veritable tret d'identitat i el que els fa únics són els seus valors: rigor, eficàcia i constància.

Juntament amb el seu soci Xavier Maza, s'ocupa de manera general de la gerència de l'empresa així com de la realització de tots els diferents treballats de coordinació de serveis, direcció d'equips, planificació d'esdeveniments, etc. 

Així mateix compta amb la formació específica i homologada per impartir formació relacionada amb la protecció, seguretat, personal de servei d'admissió d'Aragó, personal de control d'accessos a Catalunya. 

Actualment està combinant la seva feina regular al capdavant de l'empresa Grup Seven amb la realització de diferents cursos formatius (com a alumne), i la docència, com a professor de cursos específics vinculats amb l'àmbit de la seguretat.

 

 

Des de quan li va cridar l’atenció el món de la seguretat privada?

Bé, estic vinculat al món de la seguretat des de fa 24 anys, gairebé mitja vida

Quant temps fa que és gerent de Grup Seven? 

Aviat faré 10 anys gestionant aquest projecte juntament amb el meu soci Xavier Maza

Parli’ns una mica de Sief-2...

Sief2 es una empresa dedicada des de fa molts anys a la instal.lació de sistemes de seguretat i amb Central Receptora d’Alarmes pròpia. Tenim una important relació comercial per tal de complementar-nos i així ser més competitius.

 

Quins són els valors que perseguiu i perquè creu que són importants?

Protegir, servir, treballar en benefici de la seguretat de les persones i els bens mobles i immobles. Som una empresa jove, creativa i dinàmica, que marca tendència en el sector i que compta amb professionals molt qualificats i compromesos amb el projecte i en continu accés a la formació. Grup Seven té una especial cura per la imatge que ha de transmetre el nostre personal, tant els vigilants de seguretat com els controladors d’accessos. Apostem per un canvi radical en la imatge que, en general, es pot tenir dels professionals de la seguretat privada. Treballem per al servei de les persones i empreses, la nostra principal prioritat és vetllar per la seva seguretat i tranquil·litat, sempre des del respecte i el diàleg.

Quantes persones treballen a la vostra plantilla?

Pel tipus i les característiques dels serveis que prestem el número de treballadors pot fluctuar molt en funció de les èpoques de l’any i les necessitats dels treballs a desenvolupar, però  actualment són l’empresa a Lleida que compta amb més professionals dedicats a la prestació de serveis de vigilància, control d’accessos i auxiliars.

A la foto, el gerent de Grup Seven de Lleida i el seu soci, Xavier Maza ens expliquen els seus plans de futur després que aquesta  va ser declarada empresa solidària, cosa que els enorgulleix a seguir pel bon camí, sense tancar-se a nous projectes. Per sobre de tot són optimistes.

En quins àmbits de treball oferiu els vostres serveis?

La nostra empresa cobreix un ampli ventall de camps de treball tant per a persones, com empreses, administracions, esdeveniments esportius, musicals, culturals, fires, etc. A Grup Seven estem preparats i formats per prestar tots tipus de treballs vinculats amb la seguretat privada: escoltes, vigilants de seguretat, amb i sense arma, controladors d’accés i serveix auxiliars. 

Que oferiu a la clientela?

Un servei de seguretat privada professional, proper, molt rigorós i amb una dilatada experiència

Creu que Lleida és una ciutat segura?

Sí,crec que, en termes generals, avui en dia Lleida és una ciutat segura.

Seven compta amb el distintiu d’empresa solidària de La Paeria... Li dono la meva enhorabona.

Moltes gràcies; a l’ADN de la nostra empresa destaca la nostra aposta i compromís pel territori i les persones que viuen en ell. D’acord amb les nostres possibilitats aportem el nostre petit gra de sorra en diferents causes i projectes socials i solidaris.

Quins són els principals problemes que us trobeu durant les nits de festa a Lleida?

Hem de fer front a moltes i variades situacions de cert conflicte o de suport a les persones, però normalment totes venen derivades per l’excés del consum d’alcohol i/o drogues.  

Davant aquests problemes i incidents creu que fa falta més informació i conscienciació per als joves sobre el consum d’alcohol i tòxics?

Cert. És molt important facilitar al jovent informació precisa i actualitzada sobre aquests temes. Sincerament penso que hauria de ser una assignatura obligatòria, juntament amb altres d’utilitat pràctica com formació sobre primers auxilis, educació vial, civisme als esdeveniments esportius...

Pot aclarir-nos si en general la gent quan surt de festa a Lleida discrimina menys que abans, o és a l’inrevés?

En general crec que hem millorat molt en aquest sentit. Hi a més conscienciació i formació sobre la diversitat de gènere, de raça, de tendències sexuals, religió. Els joves d’avui en dia tenen una visió més oberta sobre la diversitat de cultures, de pensaments.

A dia d'avui La Paeria de Lleida ha posat en marxa una campanya en favor de la diversitat anomenada “Més bon tracte” amb la col·laboració de Seven. En que consisteix exactament aquesta campanya i quina durada tindrà?

A l’ajuntament de Lleida i des de el Departament de promoció de la Salut, s’està  fent una gran tasca amb totes aquestes campanyes. La seva aposta ha estat la formació i conscienciació en tots els àmbits. A mes, els seus voluntaris estan donant suport al nostre jovent a les nits en els esdeveniments més multitudinaris. Sens dubte, estan fent una gran tasca.

 

Actualment Seven és considerada l’empresa líder indiscutible en seguretat privada aquí a Lleida. Com creu que s’ha arribat tant lluny?

Gràcies per la deferència. Anem en la bona direcció, però encara resta molt camí per recórrer. De cap manera podem pensar que la feina ja està feta, el nostre objectiu és la millora constant.

Podria dir-nos si la seguretat privada és un sector amb futur?

Si, sense cap mena de dubte. La seguretat privada ofereix moltes possibilitats de treball i creixement personal i professional.

Arribat en aquest punt, podria explicar si Seven es farà més gran o s’instal·larà en altres capitals?

En primera instància, m’agradaria destacar que som una empresa lleidatana, un fet que ens omple d’orgull. És clar, un dels nostres reptes és créixer d’una manera sostinguda i sostenible, encara que de moment, a curt termini, no tenim previst obrir seus a altres ciutats, tot i que prestem serveis a diferents indrets de Catalunya i Aragó.

Si alguna persona es sent identificada amb la vostra marca i vol treballar amb Seven quins requisits mínims o perfil ha de tenir?

Fàcil, ser una bona persona i tenir ganes d’aprendre, formar-se.

Moltes gràcies pel seu temps.

A vosaltres per oferir-nos aquesta oportunitat de parlar de Grup Seven i la seguretat privada al vostre mitjà. Un plaer.

Si us ha agradat l'entrevista i teniu alguna consulta o voleu demanar un pressupost sense compromís ho podeu fer a través del següent enllaç:

http://www.grupseven.com/?page_id=146&lang=ca

 

empresa

GRUP SEVEN

C. Pere Cabrera, 16 1-B
25001 – Lleida
973 206 409
618 377 180
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.facebook.com/grupseven

Llegir 755 vegades Darrera modificació el Divendres, 09 Novembre 2018 19:08
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre