EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 09 Novembre 2018 17:27

Jorge Tirado: "A Seven oferim un servei de seguretat privada professional, proper, molt rigorós i amb una dilatada experiència"

Escrit per

Jorge Tirado és un lleidatà que després d'una llarga trajectòria professional vinculada en la seva major part amb la realització de treballs vinculats amb la prestació de serveis de seguretat i gestió d'esdeveniments, entre d'altres activitats; el 2009, conjuntament amb Xavier Maza, va crear Grup Seven (Seven Seguretat i Seven Ponent). Una empresa especialitzada en la prestació de serveis de vigilància, seguretat i serveis auxiliars, control d'accessos, personal de servei d'admissió, etc ... 

La seva empresa compta amb especialistes en oferir als seus clients un servei personalitzat i a mida en matèria de seguretat, gestió d'esdeveniments, vigilància, control d'accessos. No obstant això, el  veritable tret d'identitat i el que els fa únics són els seus valors: rigor, eficàcia i constància.

Juntament amb el seu soci Xavier Maza, s'ocupa de manera general de la gerència de l'empresa així com de la realització de tots els diferents treballats de coordinació de serveis, direcció d'equips, planificació d'esdeveniments, etc. 

Així mateix compta amb la formació específica i homologada per impartir formació relacionada amb la protecció, seguretat, personal de servei d'admissió d'Aragó, personal de control d'accessos a Catalunya. 

Actualment està combinant la seva feina regular al capdavant de l'empresa Grup Seven amb la realització de diferents cursos formatius (com a alumne), i la docència, com a professor de cursos específics vinculats amb l'àmbit de la seguretat.

 

 

Des de quan li va cridar l’atenció el món de la seguretat privada?

Bé, estic vinculat al món de la seguretat des de fa 24 anys, gairebé mitja vida

Quant temps fa que és gerent de Grup Seven? 

Aviat faré 10 anys gestionant aquest projecte juntament amb el meu soci Xavier Maza

Parli’ns una mica de Sief-2...

Sief2 es una empresa dedicada des de fa molts anys a la instal.lació de sistemes de seguretat i amb Central Receptora d’Alarmes pròpia. Tenim una important relació comercial per tal de complementar-nos i així ser més competitius.

 

Quins són els valors que perseguiu i perquè creu que són importants?

Protegir, servir, treballar en benefici de la seguretat de les persones i els bens mobles i immobles. Som una empresa jove, creativa i dinàmica, que marca tendència en el sector i que compta amb professionals molt qualificats i compromesos amb el projecte i en continu accés a la formació. Grup Seven té una especial cura per la imatge que ha de transmetre el nostre personal, tant els vigilants de seguretat com els controladors d’accessos. Apostem per un canvi radical en la imatge que, en general, es pot tenir dels professionals de la seguretat privada. Treballem per al servei de les persones i empreses, la nostra principal prioritat és vetllar per la seva seguretat i tranquil·litat, sempre des del respecte i el diàleg.

Quantes persones treballen a la vostra plantilla?

Pel tipus i les característiques dels serveis que prestem el número de treballadors pot fluctuar molt en funció de les èpoques de l’any i les necessitats dels treballs a desenvolupar, però  actualment són l’empresa a Lleida que compta amb més professionals dedicats a la prestació de serveis de vigilància, control d’accessos i auxiliars.

A la foto, el gerent de Grup Seven de Lleida i el seu soci, Xavier Maza ens expliquen els seus plans de futur després que aquesta  va ser declarada empresa solidària, cosa que els enorgulleix a seguir pel bon camí, sense tancar-se a nous projectes. Per sobre de tot són optimistes.

En quins àmbits de treball oferiu els vostres serveis?

La nostra empresa cobreix un ampli ventall de camps de treball tant per a persones, com empreses, administracions, esdeveniments esportius, musicals, culturals, fires, etc. A Grup Seven estem preparats i formats per prestar tots tipus de treballs vinculats amb la seguretat privada: escoltes, vigilants de seguretat, amb i sense arma, controladors d’accés i serveix auxiliars. 

Que oferiu a la clientela?

Un servei de seguretat privada professional, proper, molt rigorós i amb una dilatada experiència

Creu que Lleida és una ciutat segura?

Sí,crec que, en termes generals, avui en dia Lleida és una ciutat segura.

Seven compta amb el distintiu d’empresa solidària de La Paeria... Li dono la meva enhorabona.

Moltes gràcies; a l’ADN de la nostra empresa destaca la nostra aposta i compromís pel territori i les persones que viuen en ell. D’acord amb les nostres possibilitats aportem el nostre petit gra de sorra en diferents causes i projectes socials i solidaris.

Quins són els principals problemes que us trobeu durant les nits de festa a Lleida?

Hem de fer front a moltes i variades situacions de cert conflicte o de suport a les persones, però normalment totes venen derivades per l’excés del consum d’alcohol i/o drogues.  

Davant aquests problemes i incidents creu que fa falta més informació i conscienciació per als joves sobre el consum d’alcohol i tòxics?

Cert. És molt important facilitar al jovent informació precisa i actualitzada sobre aquests temes. Sincerament penso que hauria de ser una assignatura obligatòria, juntament amb altres d’utilitat pràctica com formació sobre primers auxilis, educació vial, civisme als esdeveniments esportius...

Pot aclarir-nos si en general la gent quan surt de festa a Lleida discrimina menys que abans, o és a l’inrevés?

En general crec que hem millorat molt en aquest sentit. Hi a més conscienciació i formació sobre la diversitat de gènere, de raça, de tendències sexuals, religió. Els joves d’avui en dia tenen una visió més oberta sobre la diversitat de cultures, de pensaments.

A dia d'avui La Paeria de Lleida ha posat en marxa una campanya en favor de la diversitat anomenada “Més bon tracte” amb la col·laboració de Seven. En que consisteix exactament aquesta campanya i quina durada tindrà?

A l’ajuntament de Lleida i des de el Departament de promoció de la Salut, s’està  fent una gran tasca amb totes aquestes campanyes. La seva aposta ha estat la formació i conscienciació en tots els àmbits. A mes, els seus voluntaris estan donant suport al nostre jovent a les nits en els esdeveniments més multitudinaris. Sens dubte, estan fent una gran tasca.

 

Actualment Seven és considerada l’empresa líder indiscutible en seguretat privada aquí a Lleida. Com creu que s’ha arribat tant lluny?

Gràcies per la deferència. Anem en la bona direcció, però encara resta molt camí per recórrer. De cap manera podem pensar que la feina ja està feta, el nostre objectiu és la millora constant.

Podria dir-nos si la seguretat privada és un sector amb futur?

Si, sense cap mena de dubte. La seguretat privada ofereix moltes possibilitats de treball i creixement personal i professional.

Arribat en aquest punt, podria explicar si Seven es farà més gran o s’instal·larà en altres capitals?

En primera instància, m’agradaria destacar que som una empresa lleidatana, un fet que ens omple d’orgull. És clar, un dels nostres reptes és créixer d’una manera sostinguda i sostenible, encara que de moment, a curt termini, no tenim previst obrir seus a altres ciutats, tot i que prestem serveis a diferents indrets de Catalunya i Aragó.

Si alguna persona es sent identificada amb la vostra marca i vol treballar amb Seven quins requisits mínims o perfil ha de tenir?

Fàcil, ser una bona persona i tenir ganes d’aprendre, formar-se.

Moltes gràcies pel seu temps.

A vosaltres per oferir-nos aquesta oportunitat de parlar de Grup Seven i la seguretat privada al vostre mitjà. Un plaer.

Si us ha agradat l'entrevista i teniu alguna consulta o voleu demanar un pressupost sense compromís ho podeu fer a través del següent enllaç:

http://www.grupseven.com/?page_id=146&lang=ca

 

empresa

GRUP SEVEN

C. Pere Cabrera, 16 1-B
25001 – Lleida
973 206 409
618 377 180
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.facebook.com/grupseven

Llegir 2887 vegades Darrera modificació el Divendres, 09 Novembre 2018 19:08
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER