Oficial ®
Dijous, 16 Mai 2019 18:42

Pepi Martínez (C's Balaguer): "Pactarem, si és que ho hem de fer després de les eleccions"

Escrit per

La Pepi Martinez Nievas és una dona de 60 anys, treballadora i amb molta vitalitat. Té estudis d'administració i també d'assistent sociosanitària. Ha treballat intensament com administrativa, ha exercit com a professional en el món de la confecció durant molts anys com a gerent d'una coneguda empresa i és coneguda a la ciutat perquè després de tants anys a la ciutat ara aspira a ser la primera alcaldessa de la capital de La Noguera (ara anomenada Paeria de Balaguer).

Li encanta cantar, passejar i ha fet diferents voluntariats de forma desinteressada. En definitiva: una dona valenta, amb les idees clares i que podria ser la principal sorpresa de la nit electoral, després d'un creixement de vot a C's en les passades eleccions.

 

Com es defineix?

Em definiria com una persona coherent, raonable, preparada per l'alcaldia i molt treballadora. Una amant de Balaguer des de sempre. 

 

Quins records té de la seva joventut?

Vaig tenir una joventut molt feliç, amb molta activitat, sobretot lluiti molt en Comissions Obreres, vaig ser molt activa en el tema dels drets que es reclamaven en aquests moments. Els millors records de la meva vida són el naixement del meu fill.

 

Des de quan li agrada la política?

La política m'ha agradat des de sempre però no m'he dedicat per falta de temps, encara que el cuquet sempre ho he tingut. 

 

Ja tenia aspiracions com ara ser alcalde en aquells temps?

No, mai. 

 

La Pepi Martínez aspira a ser la primera dona alcaldessa de Balaguer 

 

Digui’ns dos personatges polítics de la ciutat que cregui que hagin fet més per la ciutadania i perquè.

No tinc cap que m'hagi agradat prou, tot i que vull reconèixer que Miquel Aguilà en els seus inicis em va agradar. 

Des de quin any milita o simpatitza amb el partit que es presenta com alcaldable?

Des de fa uns cinc o sis anys. 

 

Quines coses ha fet bé l’actual equip de govern?

No s'ha fet res bé perquè no han fet res. 

 

I malament?

La lentitud en tots els trams, o la manca de resposta davant els problemes quotidians. 

 

Quants regidors espereu obtenir sent optimistes?

Cinc regidors. 

I sent realistes?

Tres regidors. 

 

Quin serà el vostre lema durant la campanya?

Anem, per un Balaguer de tots i per a tots. 

 

Ens podria aclarir si el seu partit és de dretes o d’esquerres?

El meu partit és de centre, ni dretes ni esquerres. 

 

Quins temes creu que són els més preocupants a corregir del govern actual?

El fanatisme i el partidisme. 

 

Que en pensa del baix creixement demogràfic que té Balaguer? Que farà vostè per estimular-lo i conseguir que la gent vingui a viure aquí?

Pel que fa a la baixa natalitat, no només és un problema de Balaguer sinó que és de tot Espanya, el dia que aquest país vagi millor, i les economies familiars millorin,  les famílies es plantejaran incrementar els seus membres. 

 

Si vostè és la nostra alcaldessa, que pensa fer per el centre històric de Balaguer?

Intentaré activar amb propostes fermes i clares pel que fa per exemple a les taxes d'aigua, escombraries i IBI. Des de Ciutadans Balaguer aplicarem una reducció dels impostos. 

 

Creu que iniciatives culturals com la nostra han de tenir el suport de l’Ajuntament?

 

Fa més de 20 anys que corren rumors de fer un pàrquing al centre històric per millorar la vida social i comercial de la ciutat. Vostès són partidaris d’executar aquest projecte un cop assumir l’alcaldia?

Sí, amb un pressupost asumbile per a la ciutat. 

 

Amb quins partits no teniu intenció de pactar?

Pactarem, si és que ho hem de fer després de les eleccions. També podem mantenir-nos en l'oposició. 

 

En el cas que no estigueu al govern quin tipus d’oposició fareu als plens?

Una oposició clara, directa i sempre pel bé dels ciutadans. 

Demani el vot obertament…

Demano el vot perquè tenim el millor equip humà i les millors propostes per a Balaguer. Som-hi Balaguer, ens mereixem un canvi! 

 


AUTOR DE L'ENTREVISTA: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE @OficialCastells

Llegir 733 vegades Darrera modificació el Dijous, 16 Mai 2019 19:22
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre