DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Diumenge, 21 abril 2019 13:31

Temps d'optimisme...

Escrit per
                Aquest cop vull abordar breument un tema molt profund que segurament tots hi teniu alguna cosa a dir i que segurament us estareu qüestionant contínuament i que a mi, com a qualsevol persona del món que tingui capacitat de reflexió ens pot arribar a generar certa inquietud.
Com cada any, la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida organitza la Setmana de la Comunicació. Aquest any és la 16ª edició, i  parla de l’Univers Sonor, és a dir, un dels mitjans de comunicació més importants, que va aparèixer a principis del segle passat i que ens acompanya cada dia d’una manera o un altra: la ràdio.
La nostra ment a vegades ens juga males passades. I quan dic a vegades, dic molt sovint. Som capaços d'imaginar milions d'idees i els nostres ulls s'il·luminen només pensar que poden fer-se realitat. Encara que, què succeeix perquè abandonem allò que ens fa brillar els nostres ulls? Tan sols hi ha una paraula per a contestar a aquesta pregunta i és POR. Només el fet d'imaginar fracassar en l'intent, de posar les nostres idees al servei del nostre cor, la ment surt en la seva defensa per a recordar-te que tot el que somies i que pot fer-se realitat és només un conte del qual no es pot viure.
A només 6 mesos que es celebrin les eleccions municipals, voldria fer anàlisi polític i social de la ciutat de Balaguer, des d’una visió el més optimista possible, com també aclarir la meva posició personal i expressar les meves intencions electorals.  Primer que tot vull deixar molt clar que no tinc cap mena d’aspiració política a curt termini, ni tampoc cap compromís amb cap de les formacions polítiques existents a Balaguer; però que com a ciutadà, al llarg de la meva vida desitjaria impulsar una plataforma cívica, i a més, tinc la convicció que puc ser útil i d’ajuda al nou govern que es formarà aquest 2019 a La Paeria de Balaguer.
Dimarts, 18 Desembre 2018 11:14

Vull un Balaguer com tu! (2ª part)

Escrit per
Pàgina 1 de 9

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER