DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Diumenge, 12 Març 2017 14:43

Ser feliç… i punt!

Escrit per

A la gran majoria dels joves de la meva generació ens han insistit molt en la nostra infància i adolescència en aspectes com ara el fet de cursar una carrera, de tenir cotxe propi i tenir parella.
Cert que el fet de tenir coneixements acadèmics superiors et proporciona una cultura i fins ara ha obrit a molta gent les portes al treball. També és cert que el cotxe ens proporciona més autonomia. I el fet de tenir parella afavoreix positivament a una vida millor.
Però els desitjos dels pares respecte a els seus fills no ho són tot. Tenim realment el més important? Sabem el que és la plena felicitat i l'optimisme interior?
Tenir un títol d'estudis superiors no significa ser millor persona o més ben preparada que una altra persona que ha cursat els estudis bàsics o un cicle formatiu. Tampoc garanteix la felicitat. Al contrari, aquesta gent sol tenir més frustracions i problemes.
Actualment s'estan aplicant nous criteris a l'hora de seleccionar el personal de treball. Un dels criteris que es fa servir és que el futur treballador o treballadora sigui feliç, bona persona i optimista. Segons algunes estadístiques molta gent que està sobre titulada no es considera feliç ni optimista, i en canvi la gent amb menys estudis (primaris o obligatòris) ja fa temps que coneix la felicitat.
Crec que per fabricar més felicitat entre les noves generacions que venen hauríem de ser educats molt més en valors i fomentar valors com l’optimisme a les escoles, el respecte entre iguals i la creativitat entre la ciutadania. I no ho oblidem: tots hem vingut al món per aconseguir la felicitat.

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER