Diumenge, 24 abril 2016 08:19

Globalleida estrena nous cursos formatius per emprenedors

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Pont de Suert, Sort, Les Borges Blanques, Tàrrega, Torrefarrera i Lleida han ofert diferents temàtiques formatives a una cinquantena d’inscrits.

Al Ceeilleida aquest dijous ha tingut lloc l’última sessió dels Dijous Emprenedors: "Habilitats del Líder"  a càrrec Carme Fabregat.

A  la Sala de Plens del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, a Pont de Suert, també aquesta setmana s’ha impartit una càpsula sobre “La revolució digital i els nous models de negoci” a càrrec de  Jordi Puigdellivol, Sherpa.cat.

Les instal·lacions del Cei Pallars Sobirà de Sort s’han impartit dos càpsules  a càrrec de  Eduard Cristòbal, expert en màrqueting i professor de la Universitat de Lleida. Una de “Com fer arribar el meu producte al consumidor:  estratègies de distribució” i una altre de “Gestió del producte: aprendre a diferenciar el que tu vens i el que el teu client compra”.

El Cei Torrefarrera han ofert una càpsula a càrrec d’ Àngel Fulquet, expert en e-mail Màrqueting Digital, sobre la  “Gamificació: Introdueix els elements dels jocs per a motivar i potenciar la teva idea de negoci”.

Per altre banda, Marta Montserrat, assessora jurídica de COELL, ha impartit al Centre d'Empreses Innovadores de Les Borges Blanques, una càpsula formativa sobre la Gestió de la morositat a les empreses. I al Cei de Tàrrega, a càrrec de Marta Grañó ,  consultora i formadora en iniciativa emprenedora ha impartit el Taller de l’emprenedor –digital.

Dins la secció dels Dimarts Feiners, al Consell comarcal Solsona, s’ha impartit formació per a la millora personal i s’ha desenvolupat  el tema: “El procés de selecció, per a on començo?”

GLOBALleida,  en col·laboració amb els ens de promoció econòmica del territori, ofereix formació  a tots els municipis i consells comarcals que estiguin interessats, per tal de potenciar les  capacitats dels participants  i dotar-los dels coneixements i les tècniques bàsiques  per desenvolupar projectes empresarials amb garanties d’èxit.

Llegir 5224 vegades
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989.Director i fundador del Mercadal de Balaguer. Sóc community manager, influencer i autor de 5 blocs. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diverses revistes escolars i altres mitjans de comunicació. Compto amb una  trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig conseguir impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme.

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre