Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

La biblioteca reprèn el programa formatiu ‘Créixer en família’

Publicat el

Dimarts, 24 Setembre 2013

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila acollirà durant els 5 dijous del mes d’octubre i el primer dijous del mes de novembre el programa formatiu Créixer en família, promogut pel Departament de Benestar Social i Família amb l’objectiu d’orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva. Es tracta d’un programa que ja s’havien dut a terme fa uns anys a Mollerussa sota el títol Créixer en tu i que ara es reprenen per tal d’arribar a més públic interessat.

 

El cicle de tallers, que està adreçat a famílies amb infants de 0 a 3 anys, està format per 6 sessions gratuïtes que es duran a terme des de dos quarts de 7 fins a dos quarts de 9 del vespre. El primer dels tallers, que es farà el dia 3 d’octubre, estarà enfocat a fer una reflexió entorn a les necessitats de vinculació afectiva i les estratègies per establir una relació de qualitat amb l’infant.

 

Com exercir l’autoritat en el procés d’aprenentatge fomentant l’afecte, la confiança i el respecte serà el tema de la sessió prevista pel dia 10. La sessió del dia 17 estarà encaminada a tractar les conductes regressives davant situacions que produeixen angoixa i incertesa, la del dia 24 versarà per com a aprofitat determinades situacions per enfortir els vincles afectes i la darrera del mes d’octubre, el dia 31, servirà per plantejar el joc com un camp d’aprenentatge. Pel que fa al taller previst pel primer dijous de novembre, tractarà el tema que escollin les persones que han anat participant en els tallers precedents. Les inscripcions per participar en els tallers es poden fer a la biblioteca fins el 30 de setembre. 

Especificacions

  • Escrit per: Josep Maria Castells

Share this product